To je to što me zanima!

Pjesma, alkohol i sloga: Vojko V i Vitasović nastupili pa pokazali kako su si opremili hladnjak

Osim Vojka i Alena, na dvodnevnom festivalu, koji se održao na trsatskom Kampusu, nastupili su i Nipplepeople, Vesna Pisarović, Damir Urban i drugi
Vidi originalni članak

Reper Vojko V (36) i pjevač Alen Vitasović (54) nastupili su na riječkom Student Day Festivalu, a obožavatelje je nasmijala fotografija koju je Vojko podijelio iz backstagea. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, reper je u nizu fotografija pokazao i kako izgleda hladnjak s pićima iza pozornice, u kojem su dvije gornje namjenjene istarskom pjevaču, a dvije ispod njemu. Čini se da glazbenici baš i nemaju slične ukuse - Vojko preferira pivu i colu, a Vitasović je vjeran vinu. 

Osim Vojka i Alena, na dvodnevnom festivalu, koji se održao na trsatskom Kampusu, nastupili su i Nipplepeople, Vesna Pisarović (45), Damir Urban (54) te mnogi drugi. Koncerti su se održali u petak i u subotu, a prvi ovakav festival se održao 2010. 

Prisjetimo se, Vojko V i reper Grše do nedavno su se sudili s bivšim nogometnim trenerom Zdravkom Mamićem (64), i to zbog nekoliko spornih stihova u zajedničkoj pjesmi 'Mamići'. Mamić je naposlijetku odustao od tužbe. 

SUĐENJE JE OBUSTAVLJENO Zoran Mamić odustao od tužbe protiv repera Vojka V i Grše

Idi na 24sata

Komentari 8

  • post it 05.06.2023.

    Sam fali Grdovićeva polica

  • KopamNos 04.06.2023.

    Nestalo para pa se pijandura vratio

  • 04.06.2023.

    Da Vitasoviću baš treba hladnjak alkohola. E Vojko. Moga si i ti pit sok radi njega. Bit prijatelj pravi

Komentiraj...
Vidi sve komentare