To je to što me zanima!

Pjevač Killersa otkrio: Sigurno ću snimiti i drugi solo album

Brandon Flowers je 2010. godine objavio prvi samostalni album, nakon čega se počelo govoriti kako The Killers neće više svirati zajedno. Ipak, izdali su novi album
Vidi originalni članak

Frontmen The Killersa, Brandon Flowers, otkrio je kako postoji mogućnost da će izdati i drugi solo album. Svoj prvi solo album, "Flamingo" objavio je 2010. godine, zbog čega se nagađalo kako popularni Killersi neće više svirati zajedno. Ipak, prošle godine su izdali album "Battle Born" te su najavili turneju.

- Ne znam, ništa ne isključujem. Volim snimati svoje pjesme, samostalne turneje i pjevanje tih pjesama. Sigurno ću se ponovno tome vratiti - rekao je Flowers za Fasterlouder. Otkrio je i kako The Killers obožavaju nastupati po manjim klubovima u Las Vegasu, jer su ondje i krenuli, a to im pomaže da ostanu "u formi". 

Flowers je istaknuo i kako se ne osjeća kao zvijezda, jer im to kao bendu nikada nije ni bilo u prvom planu kad su počeli svirati. Dodaje kako postoji razlika između zvijezda i poznatih ljudi, jer prema njegovom mišljenju, zvijezde "odrađuju" svečanosti, a oni kao bend su poznati samo po svojoj glazbi.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • KapitalističkaStoka007 14.02.2013.

    Taj je lik smeće. Mislim, volim Killerse, a on ima talenta, ali još uvijek ne mogu prebolit kaj je glazbu Green daya i Dixie Chicksica nazval proračunatim anti-amerikanizmom. Ljudi su vidli da zemlja ide u krivom smjeru i počeli pjevat o tome, a ne šutit ko zadnja p***a.

Komentiraj...
Vidi sve komentare