To je to što me zanima!

Pjevač kultnog benda boluje od neizlječive bolesti: 'Borit ću se'

Rock legenda otkrila je kako se njegovo stanje naziva kroničnom opstruktivnom bolesti pluća, no da ono što znači kraj njegove glazbene karijere nije nužno i borba za život
Vidi originalni članak

Frontmen legendarnog britanskog rock benda Jethro Tull, Ian Anderson (72), u razgovoru s Danom Ratherom za show The Big Interview otkrio je informaciju koja je zabrinula mnoge vjerne fanove benda, koji je žario i palio, posebno 70-ih godina prošlog stoljeća. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Ispričat ću vam nešto što nisam još rekao nikome javno. Patim od neizlječive bolesti pluća, koja mi je dijagnosticirana prije nekoliko godina. Na periode dobijem upalu koja se pretvori u jak bronhitis pa tjednima ne mogu svirati, a pogotovo ne na velikoj pozornici. Posljednjih 18 mjeseci sam bez pogoršanja, ali sam na lijekovima. Dani kao pjevaču su mi praktički odbrojani, no borit ću se i dalje - zaključio je Anderson u potresnom priznanju. 

Rock legenda otkrila je kako se njegovo stanje naziva kroničnom opstruktivnom bolesti pluća, no da ono što znači kraj njegove glazbene karijere nije nužno i borba za život. 

- Još nisam u stadiju u kojem mi bolest utječe na svakodnevni život u toj mjeri. Primjerice, mogu trčati za autobusom - pojasnio je optimistični roker, koji je nakon javnog istupa o bolesti dobio mnogobrojne poruke podrške od glazbenih kolega.

POGLEDAJTE KAKO SE DEAN KOTIGA BACIO U VODITELJSKU ULOGU:

Idi na 24sata

Komentari 4

  • sprangija 15.05.2020.

    Ljudi koji vole životinje su dobri,vidim na slici ima terapeutskog mačića

  • Frančeska 15.05.2020.

    Jethro tull <3 jedni od dražih

Komentiraj...
Vidi sve komentare