To je to što me zanima!

Pjevač šokirao: Morat ću ubiti Conchitu, više mi nije potrebna

Austrijski pjevač Tom Neuwirth koji je pobijedio na Eurosongu 2014. godine kao bradata žena Conchita Wurst smatra da je Conchiti došao kraj
Vidi originalni članak

Tom Neuwirth (28) šokirao je, ali i osvojio svijet kada je kao bradata žena Conchita Wurst otpjevao pjesmu 'Rise Like a Phoenix' na Eurosongu 2014. te odnio pobjedu. 

Tom će kao Conchita snimiti još jedan album, no nakon toga misli se riješiti svog ženskog alter ega. 

- Imam osjećaj kako želim stvoriti jednu drugu osobu. S Conchitom sam nakon Eurosonga ostavio sve što sam htio. Više mi nije potrebna. Moram je ubiti - otkrio je Tom u intervjuu za njemački list Welt am Sonntag. 

Kao Conchita, kaže, ne osjeća se privlačno jer voli muškarce, ali kao muškarac. 

- Kad mi se muškarci udvaraju kao Conchiti, nimalo me to ne uzbuđuje. Tada se osjećam potpuno aseksualno - priznao je Tom. 

Austrijanac se ovih dana, priznaje, preispituje te se 'traži'. 

- Moj najveći problem je što me sve zanima i što znam od svega ponešto. Tom se u meni protivi, on je buntovnik - kazao je pjevač. 

Idi na 24sata

Komentari 77

  • Dom Xerex 14.02.2017.

    Sjetite se ruske grupe Tatoo i onih dviju cura što se poljube na pozornici. Skandal za neoliberanu perverznu dekadentnu EU je nastao kada su cure ostale trudne ali sa članovima benda. Zgrozili su se i bili su veliki naslovi "one nisu lezbe". Očito su bili razočarani. Ali i nasamareni. EU me po ponašanju pomalo podsjeća na staru isluženu kurvu.

  • alexkler 13.02.2017.

    Končita Wurst ima muža, pa pisalo se tako?Bit će dobila nogu pa se sada vraća na muški rod.Ili su haljine postale preskupe a gaža ni za lijeka..Pa to su samo laži ,nije imao niti jedan koncert a od pobjede 2014 je snimio ,1 ,jednu pjesmu a prije toga imao je isto 1 ,jednu pjesmu,Dakle,ukupno tri pjesme za kojih ,nekih 10 godina poturanja u štiklama s bradomPa to je nevjerojatno.Mislim,lijepa je to pjesma ali što je previše previše pa čak i za tolerantu Europu i gay establišment 21 stoljeća..

  • Doktor Jojboli 13.02.2017.

    Fuj...!

Komentiraj...
Vidi sve komentare