To je to što me zanima!

Pjevačica Bextor pala s bicikla, šokirala obožavatelje zavojima

Hvala četvorici trkača koji su stali kako bi pomogli mom suprugu Richardu Jonesu i meni. Bili ste divni, nadam se da ćete vidjeti ovu poruku, jer, nažalost, nisam uspjela saznati vaša imena, poručila je Sophie-Ellis
Vidi originalni članak

Sophie-Ellis Bextor (41), najpoznatija po pjesmama 'Groovejet (If This Ain't Love)' i 'Murder On The Dancefloor', u utorak navečer u Londonu imala je biciklističku nesreću zbog koje je završila u bolnici, prenosi BBC.

- Pala sam na stazi na obali rijeke Temze... Osim što sam natučena i imam nekoliko bolnih modrica, dobro sam - napisala je pjevačica kraj fotografije iz bolničkog kreveta. Kako je objasnila, namjerno je fotografiju objavila u crno-bijeloj boji jer nije htjela uplašiti sve one koji je prate jer izgleda previše grozno. 

Naravno, ovo je zabrinulo sve one koji je prate jer je nisu naviknuli vidjeti sa zavojem na glavi i ozlijeđenom rukom. Svi su joj zaželjeli što brži oporavak i slali poruke podrške. Poručili su joj da bude hrabra i sve izdrži jer im mora još puno pjesama otpjevati.

- Hvala i ekipi hitne pomoći te medicinskom osoblju koji su me 'pokrpali' poslije nesreće... Hvala četvorici trkača koji su stali kako bi pomogli mom suprugu Richardu Jonesu i meni. Bili ste divni, nadam se da ćete vidjeti ovu poruku, jer, nažalost, nisam uspjela saznati vaša imena - poručila je Sophie, koja je inače majka petero djece.

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Krešo_1_1 04.06.2020.

    Babe se narajcaju na biciklu i onda se isključe iz prometa

  • Origano 04.06.2020.

    Šokirala je maskom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare