To je to što me zanima!

Pjevačica Martina Vrbos rodila dijete pa se pohvalila: 'Cura je'

Riječanka već nekoliko godina živi u Beogradu, gdje se udala te povukla iz javnog života, a svojedobno je nastupala s grupom Putokazi i kao prateći vokal grupi Let 3
Vidi originalni članak

35-godišnja riječka pjevačica Martina Vrbos rodila je drugo dijete, a sretnu vijest podijelila je na društvenim mrežama. Nakon dvogodišnjeg sinčića Koste, ona i suprug Bogoljub Vidaković postali su roditelji malene djevojčice.

ČESTITAMO! Stigao maleni Kosta: Martina Vrbos i suprug dobili su sina

Martina već nekoliko godina živi u Beogradu, gdje se udala te povukla iz javnog života, a vijest da je drugi put trudna podijelila je sa svojim pratiteljima i nekadašnjom publikom tek prije mjesec dana. 

- Djevojčica, 16.9.2019. - kratko je napisala Vrbos ispod fotografije, ne otkrivajući ime malene, a mnogi su joj pohitali čestitati na prinovi. 

Riječka pjevačica svojedobno je nastupala s grupom Putokazi i kao prateći vokal grupi Let 3. Sudjelovala je u reality showu Survivor i u nekoliko emisija zabavnog karaktera u regiji. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • anchy2004 19.09.2019.

    Bogoljub 😶😶

  • buba7777 19.09.2019.

    Majko moja, nakon šokiranja sa Grubnićem i njegovom barbi materom, eto još jednog šoka - prestajem vas pratit, plašite me s ovim raznim čudnim facama!!!

  • Orah 19.09.2019.

    Vaaaauuuu svi za Beograd

Komentiraj...
Vidi sve komentare