To je to što me zanima!

Pjevačica na meti manijaka koji tvrdi da je ubila pravu Beyonce

Supruga Jay-Z-ja opet, kao i 2009. godine, prima prijeteća pisma pa se pretpostavlja da je riječ o istom opsjednutom obožavatelju kao i tada, Basseyu Essienu
Vidi originalni članak

Za koncert u Londonu koji će biti  tijekom vikenda pojačava se sigurnost i broj Beyonceinih (31) tjelohranitelja zbog straha od pojavljivanja muškarca koji uhodi pjevačicu, piše The Sun.  Pjevačica prima prijeteća pisma, a pretpostavlja se da je riječ o Basseyu Essienu, opsjednutom obožavatelju koji je već 2011. godine na sudu upozoren da se udalji od pjevačice, a tada je dobio i zabranu prilaska. 

- Svi su obaviješteni da je pjevačica u opasnosti i svima su poslane slike njezinog obožavatelja - rekao je izvor. 

Essien je još 2009. godine pjevačici slao prijeteća pisma i tvrdio da je ona varalica koja je ubila pravu Beyonce.

Pjevačica se i u ponedjeljak našla u nezgodnoj situaciji nakon što ju je jedan od obožavatelja iz publike udario po stražnjici dok je nastupala. Beyonce, koja je u braku s reperom Jay-Z-jem, samo mu je odvratila da će biti izbačen iz dvorane. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • luzerčina 29.05.2013.

    koje preseravanje , strava.... liok je u pravu, tko je ova žena? đšto glumi? Nema veze s Beyonce. Neka tuka koja hoće biti cool , luda i otkaćena

  • KanaanZg 29.05.2013.

    Koje gluposti moraš čitat oko pjevačice koja je uz toliku promociju doživjela jedan običan FLOP posred čela !!!! I sad treba nabrijavat famu oko nje...ajde bježite tko to puši?

  • ramosy 29.05.2013.

    Koji ludak

Komentiraj...
Vidi sve komentare