To je to što me zanima!

Pjevaču Iron Maidena hobi je voziti velike mlažnjake

Heavy metal band Iron Maiden je na svjetskoj turneji. Da bi stigli na nastupe, frontman i pjevač Bruce Dickinson (49) upravlja njihovim avionom
Vidi originalni članak

Iron Maiden će 10. kolovoza nastupiti na stadionu Poljud u Splitu. U splitsku zračnu luku doletjet će velikim mlažnjakom Boeing 757, kojim tijekom cijele turneje upravlja frontman benda Bruce Dickinson. On će tri dana prije proslaviti 50. rođendan.
- Dugo sam mislio da nisam dovoljno pametan da postanem pilot jer mi matematika baš i nije išla - priča diplomirani povjesničar Bruce. Još od djetinstva želio je postati pilot po uzoru na svog ujaka koji je bio pilot RAF-a.
- Jednog dana moj je bubnjar položio pilotski ispit. Tada sam shvatio da svatko može postati pilot i otišao u školu letenja u Floridi - priča pjevač. Hobi je postao profesija.
- Nekoć sam prevozio samo članove banda. Poželio sam prevoziti i tehničare i kompletnu scensku opremu. Kako bih to ostvario, zaposlio sam se kao profesionalni pilot u Astraeus charteru, od kojeg smo iznajmili avion za turneju - priča Bruce, koji će tijekom turneje preletjeti više od 50.000 milja te sletjeti u 21 grad u 12 zemalja. Pjevač toliko voli letjeti da profesionalno pilotira i na drugim Astraeusovim letovima.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • jelena 30.07.2008.

    Mogli bi mene usput pokupiti kad budu išli u Split na koncert da se ne trkeljam 6 sati autom od Zagreba :D Legende :)

  • volimSunce 29.07.2008.

    imam sve njihove CDe iz 80ih,legenda su, Iron Maiden.

  • CrystalViper 29.07.2008.

    Up the Irons!

Komentiraj...
Vidi sve komentare