To je to što me zanima!

Pjeva i Nataša Janjić, a Sever navukao Husaricu na kebab

Ivana Kindl već hvali svog učenika Marija Petrekovića, a najvećom konkurencijom zasad smatra glumicu Mariju Borić. Svoj glazbeni talent pokazat će i Robert Sever
Vidi originalni članak

Imam ogromnu tremu, ne mogu ni opisati koliku. Pjevala sam na Akademiji i u predstavi, ali nije to isto. Ali dobro, u prve dvije emisije nitko neće ispasti pa neću ni ja, kaže Nataša Janjić. U showu 'Zvijezde pjevaju', koji počinje sljedeće subote, u paru je s Markom Toljom.

- Tek smo se upoznali, još ne znamo imamo li neke zajedničke poroke - smije se Nataša. Modni dizajner Robert Sever već je uspio 'pokvariti' mentoricu Mariju Husar Rimac.

- Navukao me na kebab i coca-colu - požalila se pjevačica. Ivana Kindl hvali svog učenika Marija Petrekovića, a najvećom konkurencijom zasad smatra glumicu Mariju Borić, koja pjeva s Edvinom Baučićem. 

Zlatan Zuhrić pjeva s Jelenom Radan, glumac Dušan Bučan s Renatom Sabljak, HTV-ovka Melita Hrengek s Giulianom Đanićem, a kolegica joj Mirta Šurjak s Alenom Nižetićem. U žiriju su Martina Tomčić, Ksenija Erker, Vanna i Rajko Dujmić. 


Idi na 24sata

Komentari 18

  • tajnamoja 10.03.2011.

    Konačno je Mirta Šurjak skinula bijelu kosu i crne obrve. vidjelo se odmah da će se jednog dana pretvoriti u labuda.

  • blackula9 10.03.2011.

    nataša je slatkiš

  • Nabukodonosor_1 10.03.2011.

    ****admin**** Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je opomena. Trenutni broj vaših opomena u posljednjih tjedan dana je 1. Ako ih sakupite tri, vaš korisnički račun bit će blokiran na rok od 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare