To je to što me zanima!

Plan se izjalovio: Barbara je u dvoboju snage izbacila Ankicu

Čini se da je Danieli jasno da se igra zahuktava pa je tako odlučila poslušati savjet crvene zajednice koga bi se ona kao nova Gazdarica trebala u svojoj zajednici riješiti
Vidi originalni članak

Plan zelene zadruge da Ankica u dvoboj uzme Barbaru, farmericu suparničke zadruge, i tako je izbaci iz showa ipak nije uspio. Barbara je odabrala dvoboj snage, guranje kola, i pobjedom izbacila Ankicu iz showa.

- Budite dobri, bili smo složni, pet, šest nas je bilo, odradili smo vrhunski sve, budite i dalje takvi - izjavila je Ankica, koja se borila do zadnjeg daha za ostanak na farmi. Po izlasku, za Gazdu narednog tjedna postavila je Danielu.

Čini se da je Danieli jasno da se igra za pola milijuna kuna nagrade zahuktava pa je tako odlučila poslušati savjet crvene zajednice koga bi se ona kao nova Gazdarica trebala u svojoj zajednici riješiti. Hoće li Daniela, poučena iskustvom upravljanja zajednicom, ovoga puta biti bolja Gazdarica svojim farmerima, ostaje nam za vidjeti. 

Budući da je crvena zajednica pobijedila u tjednom zadatku, Gazda Goran odredio je da će se Tomislav i Ante boriti u mini dvoboju za ostvarenje želja. Mini dvoboj se odnosio na nošenje jaja na ravnoj žlici, a bolji se pokazao Tomislav koji je osvojio dugo očekivano pismo od brata.

Kako je crvena zadruga dostigla status samoodržive zajednice, dobili su mogućnost izabrati žele li se preseliti na Staru farmu, a izgleda kako je crvenima jako dobro na Novoj farmi, pa su stoga tamo i odlučili ostati.

Idi na 24sata

Komentari 77

  • yocko 16.10.2016.

    Dali ima sexa na farmi?

  • Splico39 16.10.2016.

    Pod br.1-Gorane,ti si toliko prefrigan,toliki kalkulator,toliko pun sebe,toliko uobražen,toliko umišljen to je to grozno.Omalovazaš ljude,rugaš se,a ono šta mi kod tebe najviše ide na živce,zbog nekog meni nepojmljivog razloga ti za sebe misliš da si radnik,da si dobar momak i da se pametan..E,moj Gorane,nemaš ti pojma o sebi kakav si.Ali,zato mi gledatelji imamo jasnu sliku tebe u svemu.Pod br.2-Josipa,toliko si pala pod Goranov utjeca.Svi tvoji govori o zajednici,radu,poštenju,i kako se samo radon čovik pokaže,Josipa,di su ti tvoji govori nestali,nestali su uz Goranovu zlobu i postala si ka i on.Pod br.3-Katice,tvoje pametovanje i mudrovanje vise toliko ide na živce da mi se diže ovo malo kose na glavi na samo tvoju pojavi i na zvuk tvoj glasa..Da ne zaboravimo tvoje ruganje Gordanu zbog njegove govorne mane.Ljigava si babetina.Ante,nasilnik,ljigavac,sramota si za naš Split i ne daj bože da te igdi sretnen,pljunit ću te.I za kraj,neurotičaru Tomislave,do prije dan dva si plaka da želiš van,prtia si da ćeš sve porazbijat,a kad ste dobili zadatak,okrenia si ploču,jel....Crveni,ja vas tu pitan samo jednu jednostavnu stvar..Di je farma u svemu tome,di su životinje!?!?..Sramite se,vi ste najgori šljam od ljudi koji postoji!!!!!!!!

  • kung fu panda 16.10.2016.

    Domi dobio rogove kad je čuo da je Danijela gazdarica starog pucaju hormoni gore od tinejđera on je kriv za ne izvršenje zadatka obila mu se njegova kalkulacija o glavu ovaj tjedan bit će veselo na staroj farmi kad stari počne šizit

Komentiraj...
Vidi sve komentare