To je to što me zanima!

Playboy objavio golišavu fotku Pamele iz 90-ih: 'Ti si boginja'

Fotografiju je uslikao Stephen Wayda. Na njoj nosi bijeli korzet s crvenim srcima te bijele čarape. Slika je, dakako, oduševila njezine obožavatelje na Instagramu
Vidi originalni članak

Nekadašnja Playboyeva zečica Pamela Anderson (52) nedavno je iznenadila javnost objavom da se razvodi od producenta Jona Petersa (74) nakon samo 12 dana braka. Rekla je da je to toga došlo kako bi procijenili što žele od života i jedno od drugoga.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sada je službeni Instagram profil Playboyja objavio fotografiju koja je krasila naslovnicu tog časopisa u veljači 1991. godine. Fotografiju je uslikao Stephen Wayda. Na njoj nosi bijeli korzet s crvenim srcima te bijele čarape. Slika je, dakako, oduševila njezine obožavatelje na Instagramu. 

- Ikona. I dalje te volimo, i dalje si nam lijepa - komentirali su pratitelji ispod fotografije.

Dodali su kako bi taj korzet i danas bio popularan i rado nošen te da bi takva kombinacija mnogim curama dobro odgovarala.

PRIJE TRI GODINE Pamela Anderson pozirala gola uz kamin: Nosila jedino štikle...

Anderson je prije posljednjeg, neslavnog braka pred oltarom bila još četiri puta ranije. Rokeri Tommy Lee (57) i Kid Rock (49) nisu se pokazali kao pravi izbor za Pamelu, a s pokerašem Rickom Salamonom (51) vjenčala se i razvodila čak dvaput. Posljednja javnosti poznata veza nekadašnjeg seks simbola bila je ona s francuskim nogometašem Adilom Ramijem (34), a završila je ružno. Uz medijsko prepucavanje, pri čemu je Pamela nogometaša okarakterizirala nasilnim sociopatom, manipulatorom i čudovištem, a on nju lažljivicom.

POGLEDAJTE EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA': 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 32

  • 14.02.2020.

    nikad mi nije bilo jasno zasto su je stariji klinci u mojem susjedstvu zvali Klamidija a ne Pamela

  • bozetesacuvaj 14.02.2020.

    Koliko sam puta brisao poster baywatch-a

  • nitrogen4 14.02.2020.

    DA vidimo hoce li ovdje ekipa moralista pocet svoje mantre kao neki dan za Nives

Komentiraj...
Vidi sve komentare