To je to što me zanima!

Playboyeva zečica Una Grujić i 'frendica' se mazile na čamcu

Na jednoj 'fotki' Una je prebacila nogu preko prijateljice i isprćila guzu, a na drugoj zaviruje djevojci ispod gornjeg dijela badića dok joj je ruka među njenim nogama
Vidi originalni članak

Moj je cilj uživanje u životu, u plesu, hrani, putovanjima, druženjima. Svaki je trenutak jedno uživanje, životna je filozofija mlade Beograđanke koja često svoje obožavatelje počasti fotografijama sočnog sadržaja na društvenim mrežama.

Una Grujić (30) uživa u ljetu, a time se pohvalila i na Facebooku gdje je objavila fotografije na kojima se mazi i dira s prijateljicom. Na jednoj 'fotki' Una je prebacila nogu preko prijateljice i isprćila guzu, a na drugoj zaviruje djevojci ispod gornjeg dijela badića dok joj je ruka među njenim nogama. Takve poze nisu strane djevojci koja je pozirala za naslovnice srpskog, hrvatskog, argentiskog, brazilskog i meksičkog Playboya.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • crveni apač 23.07.2014.

    Tu se uvalit pa nek me šlagira :-)

  • bubleha 15.07.2014.

    To im je zanimanje...

  • robert borić 14.07.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare