To je to što me zanima!

Playboyeve zečice tukle se na snimanju, Soraja bila sa strane

Soraja Vučelić u emisij na TV Pinku borit će se za titulu Playboy djevojke godine. Djevojke su zavidne i već trećeg dana snimanja su se potukle, piše srpski Press
Vidi originalni članak

Bivša stanarka Big Brother kuće jedna je od osam najljepših 'zečica' s prostora bivše Jugoslavije prema odabiru žirija sastavljenog od urednika međunarodnih izdanja Playboyja, piše srpski Press. Soraja Vučelić (25) zbog toga će se u emisiji, koja će se uskoro emitirati na TV Pinku, boriti za titulu Playboy djevojke godine. Soraja je otkrila da su se djevojke već tijekom trećeg dana snimanja potukle i da 'pucaju' od zavisti.

- Svaka od nas smatra da će pobijediti i nijedna se ne želi predati bez borbe. Šteta što kamere nisu zabilježile proslavu mog rođendana na kojoj su se djevojke potukle. Ja sam kao slavljenica ostala po strani - izjavila je Soraja.

Djevojke će u emisiji nastojati pridobiti naklonost gledatelja. Oni će putem SMS poruka izabrati Playboyjevu djevojku godine koja će osim novostečene titule osvojiti i vrijedan automobil.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • KRIVA_KARTA 05.12.2011.

    Ženska ta soraja je gadna ko lopof i još k tome ofucana ko stara krpa -.- bljaakk!!

  • leona222 22.11.2011.

    onaj ivan ocito slijep od toliki lijepi djevojaka on uzme osobu koja je puna plastike i jos je u big brotheru pjevala pjesme cetnicke pjesme ...uzas zivi i faca joj ruzna uzas samo sto novinari rade photoshop

  • micekica 19.11.2011.

    a kaj očekivat od tuka nego da se ponašaju ko tuke!

Komentiraj...
Vidi sve komentare