To je to što me zanima!

Pleme ukinulo presudu Narin, a Džihan je sad najavio rat Sili

Boran odlazi u Dijarbakir da raspravi razmjenu mladenki. Sila to iskorištava i kuje plan koji bi pomogao Mesude i Muharemu, no Džihan je preduhitri i ubije Muharema
Vidi originalni članak

Sila se usprotivi Boranovoj odluci. Ne znajući koji je njegov pravi plan, ona se udružuje s radnicama protiv njega. Boran odlazi u tvornicu kako bi smirio situaciju, ali ondje ga ne čeka topla dobrodošlica. Želi razgovarati sa Silom koja je također u tvornici, ali mu Muharem zaprijeti pištoljem. Boran-aga se zbog nastale situacije razočara u Silu i svoju sestru Narin.

Sila, Narin i sve radnice protive se zakonima i odlukama aga. Dok se odnos između Sile i Borana zaoštrava, Narin podupire Silu. 

Sila saznaje da je Mahmut Jezdin rođak i zato je Boranova odluka još više razljuti. Uza sve što im se događa, Jezda je ponovno stala između njih dvoje. Plemensko vijeće odlučuje obrisati presudu za Narin, a Boran se nastavlja boriti i za Silu. 

Boran odlazi u Dijarbakir kako bi raspravio razmjenu mladenki. Sila to iskorištava i kuje plan kojim bi pomogla Mesude i Muharemu. No Džihan je preduhitri i ubije Muharema.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • bezinspiracije 14.02.2013.

    Ide mi na živce ovaj Džihan takav ljigavac, a mota oko malog prsta u seriji dvije žene. Tako je uvijek u životu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare