To je to što me zanima!

Ples sa zvijezdama: Sandi i Gabriela napustili su show

Franka Batelić i Ištvan Varga ponovno su svojom sjajnom izvedbom oduševili žiri, ali i gledatelje pokraj malih ekrana. No, jedan par je otpao...
Vidi originalni članak

Druga emisija 'Plesa sa zvijezdama' ostala je bez Sandija Cenova i Gabrijele Pilić. Iako su Frano Lasić i Mirjana Žutić imali najmanje bodova, gledatelji su odlučili da njih dvoje idu dalje. Svojom sjajnom plesnom izvedbom Franka Batelić i Ištvan Varga ponovno su oduševili sve u studiju, ali i gledatelje pokraj malih ekrana. Osvojili su najviše bodova i pohvala žirija. Vrlo dobri bili su Gordan Kožulj i Ana Horvat, Iva Šulentić i Damir Horvatinčić. Žiri je posebno pohvalio napredak Vedrana Mlikote i Marije Šantek.
- Stvarno smo se potrudili. Hvala Mariji na trudu i strpljenju - rekao je glumac. Osvojili su 26 bodova. Vanessa Radman i Robert Schubert zadovoljni su svojim nastupom u prvoj emisiji, a u drugoj su dobili 28 bodova. Ana Ugarković i Nicolas Quesnoit dobili su 23 boda pa ćemo kulinarsku majstoricu zajedno sa njenim plesnim partnerom gledati i u sljedećoj emisiji.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • laptopxp 08.11.2009.

    Nije točno da su Lasić i Žutić imali najmanje bodova. Oni si imali isti broj bodova kao i Sandi i Pilić. Oba para su djelila sedmo mjesto, a publika je odlučila.

  • trrtrrt 08.11.2009.

    Sandi = Mr bean

  • sablja 08.11.2009.

    Meni su zapravo svi učesnici jako dobri i žao mi je svakog tko ispadne, ali to je natjecanje. Kao amateri svi pokazuju da su uložili ogroman trud da bi uopće mogli pratiti profesionalce. Jedni to rade uspješnije, a drugi manje uspješno, ali svi zaslužuju čestitke. Gabrijela je savršena plesačica, a na Sandiju se primijetio umor i ne prevelika zainteresiranost za pobjedom, pa mislim da mu ispadanje nije teško palo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare