To je to što me zanima!

Plesač breakdancea Lux de lux: Plesom zavodim djevojke

Luka Anaković, poznatiji kao Lux de lux, najbolji je hrvatski plesač breakdancea. Predstavljat će Hrvatsku na natjecanju u Turskoj. Otkrio nam je tajne te umjetnosti
Vidi originalni članak

Kroz breakdance mogu izbaciti sve emocije. Ako sam tužan, plešem tužno, a ako sam bijesan, skačem do neba, pojasnio nam je Luka Anaković (18) zašto toliko voli breakdance.

Mladić poznatiji kao Lux de lux učenik je 3. razreda Prve tehničke škole Nikole Tesle u Zagrebu. Pobjednik je prvog hrvatskog Breakdance natjecanja, Red Bull BC One Cyphera održanog prije nekoliko dana u zagrebačakom klubu Aquarius. Kao pobjednik predstavljat će Hrvatsku na natjecanju u Turskoj, a dvojica koja se dokažu u studenome idu u Rusiju, u St. Petersburg na svjetsko finale. 

>>> Više pročitajte u 24sataExpressu uz koji darujemo Shakespeareovo remek-djelo ili knjigu iz pop kolekcije

Idi na 24sata

Komentari 9

  • loly0 20.04.2011.

    bas ljepo kad mladi plesu :) moj sin koji ima 6 god. isto plese breakdance jest da nije ko ovi decki ali vise volim kad se mladi na ovakav nacin druze, kao sto kaze MMKB bolje plesat nego se k urcit s nekim bmw-om. bravo decko samo ti pesi i pobjedi u turskoj.

  • MMKB 20.04.2011.

    pa majkt ti, jel nije bolje da čovjek pleše nego da se zamara sa bmw-om, takve ljude bi trebalo poticat i pohvalit a ne aludirat na to da mu treba bmw da si nabavi žensku. ti koji tako vataju cure stvarno su "face"moš mislit!

  • PapaŠtrumpf 19.04.2011.

    Mlad si još sinek... Manje ćeš snage trošiti na zavođenje kad si kupiš bmw

Komentiraj...
Vidi sve komentare