To je to što me zanima!

Plesačica je u 'Supertalentu' rastužila životnom pričom: 'Sve sam izgubila maminom smrću'

Na pozornici je izvela zanimljiv plesni nastup u kojemu je kombinirala različite stilove, a od žirija je dobila pozitivne reakcije i jednoglasno prošla dalje
Vidi originalni članak

Profesionalna plesačica Evgeniia Dobrynina (30)  koja se ove nedjelje u petoj epizodi Supertalenta mnoge je rastužila svojom životnom pričom. Porijeklom iz Rusije, diplomirala je na Akademiji kulture i umjetnosti, a roditelji su je kao dijete doveli u plesnu školu.

POGLEDAJTE VIDEO:

U emisiji je otkrila da je iza nje težak životni put.

- Nemam nikoga u svojoj obitelji jer sam ih sve izgubila. Mamu sam izgubila ovog siječnja, pa sam još uvijek vrlo emotivna. Sve što te ne ubije, ojača te. Mislim da je ponekad sasvim u redu biti sam sa sobom i slušati svoj unutarnji glas'', priznala je plesačica - ispričala je Evgeniia.

Ispričala je da je u Hrvatsku došla započeti novi život te da želi otvoriti vlastitu plesnu školu.

UMIROVLJENICA JE PJEVALA ZA MAMU Hrvatska Susan Boyle oduševila publiku, ali ne i Bilmana: 'Njima si dao prolaz, a ovoj ženi ne!?'

Na pozornici je izvela zanimljiv plesni nastup u kojemu je kombinirala različite stilove, a od žirija je dobila pozitivne reakcije i jednoglasno prošla dalje.

- Svidjela mi se koreografija, pozitivna energija, sve mi se svidjelo - rekla je Maja.

- Osjećam vašu rusku dušu. Trenutak u nastupu koji sam najviše osjetila i za njega se uhvatila bio je klasični balet. Kad vas gledam kako se smijete, vidim nešto iza tog osmjeha - poručila je Martina plesačici.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 26.10.2021.

    Hrvatska , žrtva životinjski okrutne velikosrpske agresije , obrisala je suze , pomolila se je za mir ubijenih , žrtava velikosrpskog ludila i krenula je dalje u život - u Hrvatskoj, u Njemačkoj , u Irskoj, USA, Kanadi, Australiji... Hrvati nisu tražili sažalijevanje na TV , nego vrijedni i sposobni kakvi jesu , prionuli su raditi i osiguravati egzistenciju za sebe i svoje obitelji Ova Ruskinja , pušta    suzu koja je mogla impresionirati samo  naivce ..... "Ruska duša" koju je   spomenula  Martina , sigurno nije  jeftina suza .....

  • rođo101 25.10.2021.

    ovu emisiju bi mogli promijenit iz supertalenta u "tko ima naj tužniju priču" o9ve godine svaki treći takmičar dolazi sa nekakvom "tužnom" pričom i prolazi na emocije.

  • Tomo123@ 25.10.2021.

    Nije ni vrijeme ni mjesto za sve te pateticne price.

Komentiraj...
Vidi sve komentare