To je to što me zanima!

Plesala u gaćama i otkrila poprsje u polju kukuruza...

Kandidatkinja reality showa "Sljedeći njemački top-model", Tessa Bergmeier (19), šetala je i plesala pred kamerom obučena u vestu i gaćice
Vidi originalni članak

Tessa je ušla među posljednjih 20 finalistica i sada se vjerojatno nada kako predsjednica žirija, Heidi Klum (35), neće vidjeti što mlada manekenka radi u slobodno vrijeme. Može se reći da je tijekom cijelog natjecanja prati nesreća jer je već i prije samog puta u Ameriku, gdje se snima "Sljedeći njemački top-model", slomila ruku. Na seoskom imanju nezgodno je pala u gnojnicu, mjesto gdje se čuva gnoj. Bergmeier je škakljivi video snimila nakon jedne zabave na otvorenom. S jednim prijateljem otišla je na put koji vodi kroz polje kukuruza te, osvijetljena svjetlima auta, skinula se u vestu, gaćice i čarape te počela plesati i hodati kao na modnoj pisti. Na snimci se vidi kako se izazovno izvija i dira po intimnim dijelovima tijela. U jednom trenutku podigla je vestu i otkrila gole grudi. Tek treba vidjeti kako će žiri reality showa reagirati na ovaj video. Tessa je u nedavnom intervjuu za muški magazin FHM priznala kako je biseksualna te da je već probala seks s djevojkom.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • z501 20.02.2009.

    kurba

  • brzi_sandokan 19.02.2009.

    gledao sam par epizoda i ta zenska je pravo umisljena i nenormalno zeljna medijske paznje. eh da je konacno vise hoce izbaciti!!!!!

  • ivkanica 19.02.2009.

    a je opičena,haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare