To je to što me zanima!

Plijenila je pažnju: Solange je oduševila nastupom na Hvaru

Majka dječaka Daniela u petak je nastupila na festivalu FOR na Hvaru. Otkako je 18. lipnja stigla u Hrvatsku, Solange Knowles ne krije da se sjajno zabavlja
Vidi originalni članak

Solange Knowles (26) snimljena je u petak ispred hvarskog hotela Amfora prije nastupa na festivalu FOR. Sestra Beyonce Knowles (31) plijenila je znatiželjne poglede i oduševila brojne obožavatelje.

Majka dječaka Daniela (8), koja je na Hvar stigla 18. lipnja, na Twitteru nije krila svoje oduševljenje Hrvatskom. Solange je prije dvije godine na Hvaru uživala sa sestrom i njezinim suprugom Jay-Z-jem (43).

- Moram reći, danas je bio dobar dan - napisala je Beyonceina sestra u srijedu navečer pored fotografije na kojoj u bikiniju odmara u mreži.

Dan ranije sebe i prijateljicu snimila je kako skaču u more na otoku Prviću kraj Šibenika i na Twitteru objavila snimku.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • NewAge 23.06.2013.

    Tko?

  • Malishka 22.06.2013.

    Ne kuzim ovo napominjanje da je ona majka dječaka Daniela...a netko je napisao da joj se sin uopce ne zove Daniel:D

  • ivinka 22.06.2013.

    ja stvarno ne znam od kud ste izvukli ovog Daniela..mali od Solange se zove Julez i moram reć da mi je Solange jako cool, ima super stil i super pjeva i navodno je jako dobra DJ-ica :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare