To je to što me zanima!

Plus size manekenka na Hvaru: 'Nismo se tuširali tjedan dana'

Influencerica je poslije Ultre posjetila Hvar i Vis, a na svom profilu objavila je romantične fotografije s dečkom, ali i one dobrog provoda s prijateljicama
Vidi originalni članak

Novozelandska influencerica i plus size manekenka Riley Hemson (23) nakon Ultre i lošeg iskustva s apartmanom nije napustila Hrvatsku već se zabavlja na Hvaru. Odmor provodi na jedrilici, a iako svoje mnogobrojne pratitelje u pravilu časti idiličnim fotografijama, opet je nešto pošlo po zlu. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Mama i tata izlaze s tjedna jedrenja. Šalim se, trebali ste nas vidjeti dva sata ranije. Nismo se tuširali tjedan dana - napisala je na fotografiji s dečkom, s kojim odmara na Jadranu. 

Hemson je posjetila i Vis, a na svom profilu objavila je fotografije dobrog provoda s prijateljicama. Riley na Instagramu prati više od 150 tisuća ljudi, a pratiteljima često dijeli savjete o zdravoj prehrani i fitnessu. Ne nedostaje ni objava s raznih putovanja na koje ide. 

PLUS SIZE MODEL RILEY Popljuvala Split zbog smještaja i lifta, a sada dijeli 'vruće' slike

Tako je influencerica nedavno posjetila i Ultra Europe Festival u Splitu. Iako se dobro provela, javno se požalila na smještaj u Splitu u kojem je odsjela. Stan je na petom katu bez lifta, pa je plus size manekenka bar triput dnevno morala hodati gore - dolje, što joj se nije svidjelo. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

NEUSPJEŠNE VEZE: Ovi horoskopski znakovi ne idu zajedno i ne podnose se

Idi na 24sata

Komentari 70

  • Uvijek realno 28.07.2019.

    Meni je nje žao. Očito nije baš inteligentna. To s plus size manekenkama je čista sprdnja... ali se oni XXXXL dobro osjećaju, a u biti je to nezdravo za njih... promoviraju pretilost kao nešto dobro. Nije normalno ni da su manekenke onako anoreksične, loš utjecaj na mlade djevojke s fatalnim posljedicama.

  • CRoCRy 21.07.2019.

    Je, smišno je da ona dili savjete o prehrani i fitnesu ali brate sa nekim komentarima ste stvarno jadni i odvratni ljudi

  • scoo_1 21.07.2019.

    ako je problem ići 5 katova stepenicama zašto nije uzela hotel 4 zvjezdice i bila mirna. nego se ovako sramoti da je wanna be a star a nema para :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare