To je to što me zanima!

Plus size reperica objavila niz golih fotki, fanovi ju 'popljuvali'

Toliko puno talenta, a toliko malo samopoštovanja, pisali su joj te naglasili da to uopće nije lijepo. Potom je Lizzo objavila i video na kojem puže po kauču
Vidi originalni članak

Američka reperica Lizzo (31), punog imena Melissa Viviane Jefferson, dobila je najviše nominacija za Grammyje koji bi trebali biti u 2020. godini te je od tada u središtu pozornosti. Nedavno su ju iznenadila obožavatelje kad je objavila gole fotografije na društvenim mrežama. 

- Naslikaj me kao svoju francusku kuju - napisala je reperica u opisu, referirajući se na ikonsku rečenicu Rose (Kate Winslet) u filmu Titanic kad je rekla Jacku (Leonardu DiCapriju) da ju nacrta kao jednu od od svojih francuskih djevojaka. 

Iako se Lizzo ne obazire na negativne komentare, mnogi pratitelji ostavljali su joj negativne komentare. 

- Toliko puno talenta, a toliko malo samopoštovanja - pisali su joj te naglasili da to uopće nije lijepo. Potom je Lizzo objavila i video na kojem puže po kauču.

Ovo nije prvi put da Lizzo objavljuje gole fotografije. Prije tjedan dana objavila je fotografiju gole stražnjice. Uz one koji kritiziraju njezine objave na društvenim mrežama, drugima je inspiracija jer je samopouzdana što se tiče izgleda. 

- Obožavam tvoje samopouzdanje, htjela bih biti poput tebe, prava si inspiracija - napisala joj je obožavateljica. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Mladi Jelen 04.12.2019.

    Bruh..

  • _Varešak_ 03.12.2019.

    Plus size ima bar 150 kg.

  • Cirenac 03.12.2019.

    To je XXL plus size.

Komentiraj...
Vidi sve komentare