To je to što me zanima!

Po drugi put na Zagrebačkim ulicama: Street Food Festival

Posjetitelji će na ovogodišnjem, još bogatijem festivalu imati priliku uživati u čak 12 vrsta jela iz Indije, Azije, Engleske, Španjolske, SAD, Mexica, Italije te Hrvatske
Vidi originalni članak

Na Strossmayerovom šetalištu, jednom od najljepših i najprivlačnijih mjesta Zagreba, popularnom Gornjem gradu 26. i 27. travnja 2014. godine, pod pokroviteljstvom gradonačelnika Grada Zagreba održat će se drugo izdanje dugo očekivanog Street Food Festivala Zagreb. Nakon uspješnog prvog Festivala ulične hrane, održanog u Varšavskoj ulici, koji je oduševio svojom atraktivnošću, odličnom hranom i spontanom zabavom, drugo izdanje bit će još bogatije, zanimljivije, prepuno iznenađenja i dobrih vibracija koje će oduševiti sve ljubitelje neobičnih ali privlačnih kulinarskih okusa.

A ovogodišnji Street Food Festival uistinu će predstaviti nezaboravna gastronomska rješenja, vrhunske delicije, pa će svi posjetitelji imati priliku uživati u čak 12 vrsta jela iz 8 zemalja svijeta i nezaboravnim okusima Indije, Azije, Engleske, Španjolske, SAD, Mexica, Italije i Hrvatske. 

Uz neograničene degustacije hrane svi posjetitelji će imati priliku i na posebno osmišljenom marketu kupiti i jedinstvene začine, vrhunske mesne proizvode, svježe egzotično voće i povrće, ali i niz drugih proizvoda koji će se nuditi svima onima koji se odluče proljetni zagrebački vikend 26. i 27. travnja provesti na popularnom Strossu.

Ulaznica za jedan dan Street Food Festivala prodavat će se po cijeni od 60 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare