To je to što me zanima!

Po tko zna koji put: Vlatka Pokos opet odlučila pjevati

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nekadašnja pjevačica grupe Srebrna krila, Vlatka Pokos planira nastaviti samostalnu karijeru koju je prekinula prije par godina. Ima i novu pjesmu
Vidi originalni članak

Vlatka Pokos (40), pjevačica i voditeljica, koja je svoju glazbenu karijeru prekinula kratko nakon nastupa na Hrvatskom radijskom festivalu 2008. godine, planira ponovno zapjevati. Odlučila je oživjeti svoju karijeru na CMC Festivalu gdje će pjevati pjesmu 'Kako god bilo'. Pjesmu sa stihovima 'Kako god bilo, u tebi ću tražiti spas' posvetila je jednoj velikoj ljubavi koju nije htjela imenovati. Za Tportal izjavila je kako se radi o klasičnoj ljubavnoj pjesmi. Vlatka traži i promjenu u karijeri, ali ne u novim glazbenim žanrovima već u izdavačima. Nada se kako će snimati za Croatia Records te da će se financijska situacija do jeseni popraviti kako bi mogla snimiti novi album. Kaže kako je već pripremila nove materijale. Osim što planira snimiti album na jesen, Vlatka piše i autobiografiju. Pjevačica je svoju karijeru započela još 1989. godine sa skupinom Srebrna krila, a jedan od najpoznatijih hitova je pjesma 'Na modrom nebu iznad Zagreba'. Nakon pet godina sa Srebrnim krilima Vlatka se odlučila za samostalnu karijeru. Snimila je hit 'Kad će taj petak'. Radila je i kao televizijska voditeljica u emisijama 'Sedma noć', 'Pretežno vedro' i 'Zlatni gong'.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • renni3 24.05.2010.

    Haha,to je v redu,samo ko bu peval mesto nje..duet s karabatičkom je sledeća stvar??! dajte i nju u gačama snimite,ili u toplesu-to je bolja reklama!

  • ivanka53 24.05.2010.

    drago mi je zbog tebe,vlatka :-) trebaš ozbljno raditi a ne se jeftino prodavati privatnim informacijama. jedino,kako ćemo ovo sa Sudom riješiti,ako te kazne.. Nadajmo se da neće.

  • user_47661 24.05.2010.

    .-Kupio bih Vlatkin cd! -Može,-odovara prodavač-80 kuna je ,jer je djeviičanski. -Dajte mi onda iz..bani za 40kuna !

Komentiraj...
Vidi sve komentare