To je to što me zanima!

Pobjednica prvog Celebrity BB-a je Danijela Dvornik

Između dvije superfinalistice Marine i Danijele pobjedu je odnijela upravo mama Dvornik kojoj će pripasti i glavna nagrada od 100.000 kuna
Vidi originalni članak

Prestrašno, ne mogu vjerovati, šokirala se Danijela Dvornik (40) čuvši da je ona pobjednica prve sezone Celebrity Big Brothera.
- Odmarat ću se od ovih napornih petnaest dana u Kući - zaključila je mama “prgave familije”.
- Čula sam se s Dinom. Presretan je. Mnogi su ga zvali da mu čestitaju, ali on se nije mogao javiti od šoka - kaže Danijela.
Drugoplasirana je bila Marina Orsag. Iako je u Kući kukala da njoj novac treba više nego poznatim stanarima, na kraju je zaključila da je Danijela ipak zaslužila pobjedu jer je kuhala, čistila i spremala. Treće mjesto osvojila je Iva Jerković, koja je izlazeći iz Kuće rekla da će pobijediti Danči. Četvrto mjesto osvojio je Ivica Kovačević, a peto Neven Ciganović.
- Prvo ću dobro naplatiti ovaj 'zaj..’, a onda ću otići u Ameriku - zaključio je Neven.
Marko Grubnić prvi je ispao iz CBB kuće. Antonija je postavila tezu da su ga možda izbacili jer ništa nije radio. Marko je odgovorio da se nema kome opravdavati i da je sve što ima u životu stekao svojim radom.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • god of war 22.03.2008.

    I TOPLO SE NADAMO DA JE OVO ZADNJI CBB.....

  • afrodita73 22.03.2008.

    cestitam danijela bila si najvrednija, neka se više završio hvala bogu!!!!!!!! nevena, marka i marinu treba na FARMU SADA ORGANIZUJTE BIG BROTHER ZA UMIROVLJENIKE I ONE KOJI NEMAJU NIŠTA

  • BigBen 22.03.2008.

    Prvog i nadam se zadnjeg Celebrity BB-a

Komentiraj...
Vidi sve komentare