To je to što me zanima!

Pobjednik Eurosonga oporavlja se nakon transplantacije srca

Pobjednik Eurosonga, Portugalac Salvador Sobral oporavlja se u bolnici nakon transplantacije srca, prenosi u nedjelju BBC. Liječnici su u priopćenju rekli da je operacija prošla uspješno
Vidi originalni članak

Kirurzi u bolnici  Santa Cruz u Lisabonu kažu da se 27-godišnji pjevač Salvador Sobral "osjeća dobro".

Portugalski pjevač koji osvojio je ovogodišnje glazbeno natjecanje s ljubavnom pjesmom Amar Pelos Dois (Ljubav za nas oboje), dugo bolovao od bolesti srca.

 - Operacija je prošla uspješno - rekao je kirurg Miguel Abecasis za portugalski list Publico.

Oporavak će biti dug i ako sve prođe u redu Sobral će imati "posve normalan život", dodao je.

Pjevač je morao čekati nekoliko mjeseci dok nije pronađen donor.

Sobral je u rujnu objavio da uzima pauzu od nastupa.

Od javnosti je pokušao sakriti da je vrlo bolestan, no sve je otkriveno kad nije uspio na vrijeme stići u Kijev na probe uoči Eurosonga jer mu doktori nisu odobrili odlazak.

27-godišnji Portugalac živio je u SAD-u i Barceloni, gdje je pohađao glazbenu školu Taller de Musics, a tamo je zavolio Cheta Bakera. Nakon "Idolosa", odlučio se posvetiti skladanju te je kombinirao različite stilove. Prošle godine objavio je i svoj prvi singl "Excuse Me", a istoimeni album došao je do desetog mjesta prodaje albuma u Portugalu.

Britanski Metro pisao je da Salvadoru hitno treba transplantacija srca zbog čega nije mogao širom Europe promovirati svoju pjesmu, kao što su to napravili brojni drugi glazbenici.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Metal👊Machine 11.12.2017.

    Eurosong je po meni već dugi niz godina žešće sranje. Njegova pjesma jest bila drugačija od ostalih, ali nije mi se svidjela. Ništa nisam vidio ili bolje reći čuo u njoj... dosadna je. Opet draže mi je da je takva pjesma pobjedila nego nekakav potpuno bezličan šrot.

  • gordi 10.12.2017.

    Pa prije nego je nastupio na eurosongu rečeno je da umire i da ima još koji dan/mjesec... zato i je pobjedio

  • 2 x general 10.12.2017.

    svako dobro, drž se i nema predaje!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare