To je to što me zanima!

Pobjednik Supertalenta: Novac ću donirati djeci s invaliditetom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Odlučili smo pola novca donirati bolesnoj djeci i djeci s invaliditetom u Republici Hrvatskoj, a drugu polovicu donirat ćemo Roditeljskoj kući u Sarajevu, otkrio je Nebojša, otac Denisa Barte
Vidi originalni članak

Voljeli bi da Denis pobijedi, samo iz razloga da pomogne nekome, rekao nam je prije nekoliko dana Nebojša Barta, tata ovogodišnjeg pobjednika Supertalenta Denisa Barte (20). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

RAZLIKA OD 15 GLASOVA Denis Barta osvojio je publiku: Pjevač pobjednik Supertalenta

I to se dogodilo. Publika je odlučila i Denis se izborio za pobjedu te osvojio 200.000 kuna koje će nesebično podijeliti drugima

- Odlučili smo pola novca donirati bolesnoj djeci i djeci s invaliditetom u Republici Hrvatskoj, a drugu polovicu donirat ćemo Roditeljskoj kući u Sarajevu, u sklopu dječje pedijatrije gdje borave roditelji čija se djeca liječe - rekao je Nebojša. 

Pobjednik Supertalenta ima tešku životnu priču. Denis je rođen s epilepsijom, autizmom i sljepoćom, a njegova bolest onemogućuje mu da koristi ruke. U finale showa plasirala ga je pjesma Mate Miše Kovača 'Ostala si uvijek ista'.

Sarajlija je u finalu otpjevao pjesmu 'Vratio sam se živote' Kemala Montena, koju je posvetio svima bolesnima. Kao i prošloga puta, izazvao je veliku količinu emocija kod žirija. 

- Denis je na ovoj pozornici Supertalenta apsolutno zasluženo i opravdano, ali iz više razloga. On ovdje nije Supertalent u pjevanju, prezentaciji, u sviranju. Denis ovdje dolazi i pobuđuje u većini nas jednu tugu. Dirne nas, dotakne nas, uskovitlaju se tu razne misli, da bi zapravo ja večeras propitkujući sebe došla u stanje sreće i zahvalnosti - rekla mu je Martina. 

Zadivio je i Maju Šuput.

- Prvo ti suze krenu, pa navala sreće. Kad gledaš Denisa sretan si i zahvalan si, malo ljudi nas danas impresionira, ali kad ti netko tako dirne srce, onda to zaista iziskuje i zahvalu i aplauz i divljenje - rekla je Maja. 

 

Idi na 24sata

Komentari 59

  • japanokinez 17.12.2018.

    Ovo je pljuvanje po stvarnim talentima. Neka nova TV organizira super talent za hendikepirane, bolesne, a ove mlade zdrave duše koje daju sve od sebe kako bi pravi talent pokazali publici i žiriju, više na ovaj način nemaju smisla. Ispada da ja nisam realan ali i prerealan sam. Ne može košarku ili nogomet ili atletiku invalidna osoba ubacivanjem u momčad sa svojim talentom napraviti ništa.

  • PRAVILO BROJ 8 17.12.2018.

    cestitam na pobjedi,ali ne radi se uopce o talentu

  • stoper 17.12.2018.

    Ovako...kao 1.-Mali stalno gleda dolje kada crta. Kao 2.-Ako ste primjetili, povez na očima mu dio uz nos ne pokriva, tako da mali vidi kroz taj mali dio, a zato i gleda dole dok crta. Zaključak: kako je nacrtao Modrića, vidimo da mali jako loše crta.Denis zasluženo pobijedio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare