To je to što me zanima!

Pobjednik Supertalenta novac podijelio s bolesnom djecom

Ovo nije prvi put kako je Barta pokazao svoju humanost. Drugu polovicu novčane nagrade mladić je darovao djeci s invaliditetom u Hrvatskoj i tako pokazao veliko srce
Vidi originalni članak

Denis Barta (21), slijepi i autistični mladić iz Sarajeva koji je prošle godine u Supertalentu osvojio cijelu Hrvatsku i na kraju postao pobjednik showa, odrekao se nesebično polovice svoje nagrade te je iznos nagrade koju je zaradio donirao teško bolesnoj djeci. 

Ispunili su tako Denis i njegov otac Nebojša obećanje koje su najavili u više navrata, a 100 000 kuna udijelili su Roditeljskoj kući u Sarajevu. Barta je posjetio djecu i njihove roditelje, prenosi Klix.ba, a izrazio je želju za ponovnim druženjem. 

RAZLIKA OD 15 GLASOVA Denis Barta osvojio je publiku: Pjevač pobjednik Supertalenta

Ovo nije prvi put kako je Barta pokazao svoju humanost. Drugu polovicu novčane nagrade mladić je darovao djeci s invaliditetom u Hrvatskoj i tako pokazao veliko srce. 

Denisova ljubav prema glazbi jača je od svih prepreka pa je Denis ove godine objavio singlove 'Ne pitaj me' i 'Gubitnik', u čijem spotu se pojavljuje i Halid Bešlić.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 12.10.2019.

    ovo je dokaz da i među srbima ima dobrih ljudi

  • izsvemira 12.10.2019.

    svaka cast . da je netko drugi pobjedio otisao bi novac na dizajnersku odjecu.

  • jašem konjića 12.10.2019.

    Sve to ok..ali on je pobjedio samo zbog samilosti žirija...pogledaj si na American Got Talent šta je talent..a ovo samo bilo žaljenje nista drugo..svaka cast njemu i familiji sto se bore,kapa do poda,ali ja nebi svoje dijete vukao po tv i sve da je neki prosjecan pjevac..sada mozete da pickarate..pozzz

Komentiraj...
Vidi sve komentare