To je to što me zanima!

Pobjednik Eurosonga dobio je odbijenicu: 'Kakva dobrodošlica nakon osam godina, prelijepo!'

Nema veze, ionako ćeš dogodine vjerojatno voditi Eurosong, tješili su ga pratitelji na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Teško mi je povjerovati da za tebe nisu čuli, komentiralo se nakon što se Šveđanin Måns Zelmerlöw (36), koji je pobijedio na Eurosongu 2015. s pjesmom 'Heroes', požalio da su organizatori odbili njegov zahtjev za akreditacijom. Smatrao je da su mu trebali omogućiti besplatno prisustvovanje natjecanju u Liverpoolu.

- Kakva lijepa dobrodošlica, osam godina kasnije - napisao je i objavio odbijenicu koju je dobio na mail, a u kojem je pisalo:

- Dragi Måns, žao mi je što te moramo informirati da je tvoj zahtjev za akreditacijom na Eurosongu 2023. odbijen. Jasno nam je da si možda nesretan ovakvim raspletom.

Pratitelji su uglavnom stali na njegovu stranu i pisali kako je riječ o pogrešci i kako on zaslužuje tu akreditaciju. S obzirom na to da je Švedska 1. favorit za pobjedu na ovogodišnjem 67. Eurosongu, neki su napisali kako mu ta akreditacija i ne treba. 

POGLEDAJTE VIDEO: STRANCI POKUŠAVAJU IZGOVORITI MAMA ŠČ!

POGLEDAJTE VIDEO BBC napravio veliku pogrešku: Finskog predstavnika zamijenili su sa slučajnim prolaznikom...

- Nema veze, ionako ćeš dogodine vjerojatno voditi Eurosong - tješili su ga. Godinu dana nakon što je Måns pobijedio na Eurosongu, vodio je to glazbeno natjecanje s Petrom Mede. Na Eurosongu je zaista bio čest i rado viđen gost, a 2019. je gostovao u finalu. Pjevao je pjesmu 'Fuego', s kojom je Eleni Foureira predstavljala Cipar godinu ranije.

POGLEDAJTE VIDEO: NAVIJAČ ODUŠEVLJEN PLESOM 'MAMA ŠČ!'

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ChandlerBing4 11.05.2023.

    pobjedio samo zato jer je predstavljao Svedsku

Komentiraj...
Vidi sve komentare