To je to što me zanima!

'Pobjegla' frizerka: Brosnan se nije uspio ošišati na otoku Visu

PEH ZA PEHOM Pierce Brosnan nije našao frizerku kod koje se mislio ošišati, a Colinu Firthu izgubili su prtljagu na aerodromu. Još se očekuje dolazak glumice Meryl Streep
Vidi originalni članak

U šetnji Visom Pierce Brosnan (64) naletio je na frizerski salon u kojem se poželio ošišati. Glumac je rekao da će doći sa suprugom Keeley Shaye Smith (54) i kratko popričao s frizerkom.

- Jako je susretljiv i pristupačan. Rekao mi je da se zove Pierce, kao da ne znam. Nimalo nije napuhan. Postao je ‘domaći’, stalno se šeće Visom i vozi bicikl, mogao bi i ostati kod nas - smije se frizerka Katarina Kinčeš (32) iz salona Beleca.

Glumac, koji na Visu snima film 'Mamma Mia 2', vratio se poslijepodne u frizerski salon, no nije bilo Katarine, kod koje se mislio ošišati, pa je na kraju otišao bez frizure.

Katarina se nada da će se vratiti i da će ga ipak ošišati. U nedjelju je u Split sletio i Colin Firth (57), koji je imao problema na aerodromu. Izgubili su mu prtljagu pa ju je uzrujan tražio. Na kraju je viđen kako odlazi s aerodroma s prtljagom koju je vukao.

Još se očekuje dolazak glumice Meryl Streep (68).

Idi na 24sata

Komentari 34

  • M.BOCWANNA 04.10.2017.

    Skupina staraca na okupu...🦂

  • Tigar 74 03.10.2017.

    Dobar glumac, simpatičan, odiše jednostavnošću... Možda, malo "jednolična, monotona, predvidljiva" gluma.

  • Miške 03.10.2017.

    U Zagorju jedan ISTI 100 %n mu sličan. Nažalost se propio. Branitelj, 1. hrvatski policajac

Komentiraj...
Vidi sve komentare