To je to što me zanima!

Počele pripreme za Doru: Kolar je pokazala nikad tanji struk...

Komplimenti ispod fotografije su samo pristizali, a pratitelji su primijetili da Barbara ima tanak struk. Također, na fotografiji Barbara nema ni trunku šminke, a kosa joj je svezana u rep
Vidi originalni članak

Barbara Kolar (50) jedna je od četiri voditeljice koje će ove godine voditi Doru. Pripreme za izbor za pjesmu Eurovizije su već krenule, čime se Barbara pohvalila na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO: Barbara Kolar nikad mršavija

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Odjenula je crnu kombinaciju s potpisom Elisabette Franchi. Na sebi je imala crni šljokičasti top dugih rukava te raskošnu balsku suknju. 

- Crna kraljica 1, 2, 3 - napisala je Barbara te rekla kako je bila u glam shoppingu sa svojom stilisticom Natašom Sveklar. Komplimenti ispod fotografije su samo pristizali, a pratitelji su primijetili da Barbara ima sve tanji struk. Također, na fotografiji Barbara nema ni trunku šminke, a kosa joj je svezana u rep. 

Dora će se, inače, održati 13. veljače u dvorani Marino Cvetković u Opatiji. Uz Barbaru, voditeljice su Daniela Trbović (57), Jelena Glišić (33) i Doris Pinčić (32).  

 

 

Idi na 24sata

Komentari 100

  • chickita 13.02.2021.

    I ti Doris zeno bozja sakrij te noge I te zile po nogama!!!! Strasno!

  • chickita 13.02.2021.

    Barbara izgleda uzasno, taj pogled te oci!!!! Kao da je netko izgladnjivao prisilno, Boze nasto nalikuje!!Ova Jelena je primjer prekrasne zene!!

  • Lile Mlađi 29.01.2021.

    Lipa žena,ovo joj nije tribalo,ne želim ulaziti dalje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare