To je to što me zanima!

Početak je ljeta, svi žudimo za zabavom: Kina nikad povoljnija

Pred nama je još jedno pakleno ljeto, a u kinima Blitz CineStara paklene cijene su već krenule. Komedija 'Ti loviš!', 'Oceanovih 8', 'Izbavitelji 2' i mnogi drugi filmovi nikad jeftiniji
Vidi originalni članak

S početkom ljeta, godišnjeg doba kada svi žudimo za zabavom i opuštanjem, u CineStar kinima u Splitu, CineStar 4DX Mall of Split i CineStar Joker priređuju odličnu i još povoljniju srijedu za sve filmoljupce. Nakon napornog radnog dana, dođite u srijedu 4. srpnja u jedan od dva CineStar kina u gradu pod Marjanom te uživajte u najnovijim kino hitovima za svega 10 kuna.

PLAN ZA BIJEG Pakleni zatvor nije ga zadržao: Napravili su moderniju tamnicu

Svi filmovi na programu uključeni su u akciju, a izdvajamo najnoviju komediju 'Ti loviš!', 'Oceanovih 8', Disneyjevu animaciju 'Izbavitelji 2', ali i najnoviji horrorac 'Naslijeđeno zlo' za one koji vole strah u kostima.

Svi dodaci su uključeni u cijenu od 10 kn, a samo 4DX ulaznica ima doplatu od 25 kn na osnovnu cijenu od 10 kn, pa je opet ova srijeda povoljnija i za one koji žele uživati u specijalnih 15 efekata u 4DX dvorani. Ulaznice nije moguće rezervirati zbog velike potražnje, a moguće ih je kupiti na blagajnama kina kao i online. Radno vrijeme kina je od 10 sati.

MRAČNI UMOVI U svijetu u kojemu su ih odrasli izdali, bježanje nije dovoljno

Više informacija kao i kupnja ulaznica moguća je na stranicama Blitz-CineStara.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare