To je to što me zanima!

Pod svjetlima pozornice: North West (5) je odradila prvu reviju

North je nosila odjeću dizajnerice Simone Harouche, a cijeli look je inspiriran Michaelom Jacksonom. Curica je odjenula crvenu kožnu jaknu i minicu, a ponosna majka ju je snimala...
Vidi originalni članak

North West, petogodišnja kći starlete Kim Kardashian (37) i repera Kanyjea Westa (41) je u subotu napravila prve manekenske korake na reviji 'LOL surprise' u Los Angelesu. Mama Kim je iznimno ponosna na svoju kćer North koja je čini se krenula stopama tete Kendall Jener koja je jedan od najtraženijih modela na svijetu.

North je nosila odjeću dizajnerice Simone Harouche, a cijeli look je inspiriran likom i djelom Michaela Jacksona. Curica je odjenula crvenu kožnu jaknu i minicu s bijelim čarapama i crnim cipelama, a ponosna majka ju je cijelo vrijeme snimala mobitelom.

Nedavno se Kim suočila s lavinom kritika na račun njenog odgoja jer je kćeri ispeglala kosu. 

- Nemoj joj uništavati lijepe kovrče - poručila je jedna djevojka Kardashianki putem društvenih mreža, a druga se nadovezala da ju 'stvarno živcira što Kardashianke peglaju kosu tom nesretnom djetetu'. Rekla je i da će North imati uništenu kosu prije desete godine.

Malena North je prvo dijete Kim i Kanyjea. Početkom ove godine, reality zvijezda i reper dobili su svoje treće dijete, kći Chicago. No, ubrzo nakon njezinog rođenja, počele su kružiti priče da par želi zatražiti surogat majku da im rodi još jedno dijete.

Došlo je vrijeme za Totalni JoomBoos!

Pripremite se jer 21. listopada JoomBoos organizira najveći spektakl u regiji. Samo za vas, JoomBoos dovodi jednu od najpoznatijih svjetskih YouTube zvijezda, KSI-a. Osim toga, moći će te se družiti s najpoznatijim youtuberima u regiji uz bogat cjelodnevni program. Više informacija i cijeli program pogledajte OVDJE

VIDI OVO! Najslavniji i najsramotniji celebrity padovi na pozornici.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • PeroTikulić 24.09.2018.

    Sjevero-zapad hahah, mala isti Kanye.

  • 24.09.2018.

    ova lijeci svoje komplekse preko male

  • prvi general 24.09.2018.

    na hrvatskom bi bila Severina Zapadina?

Komentiraj...
Vidi sve komentare