To je to što me zanima!

Pod svjetlima reflektora: Nina izabrala 'krivu' haljinu za binu

Da je bijela uska haljina u modi, pokazala je pjevačica još u šestom mjesecu ove godine kada je na koncertu odjenula upravo takvu haljinu. Tada ju je obogatila dijamantnim blještavim remenom
Vidi originalni članak

Pjevačica Nina Badrić (46) održala je u nedjelju koncert pod noćnim nebom na tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku. Za tu prigodu Nina je odjenula bijelu haljinu koja se pod svjetlima reflektora pokazala kao pogrešan odabir. 

Nina je oduševila nastupom na ljetnoj pozornici, ali su mnogi primijetili da njena bijela haljina nije stiliski dobar odabir za njenu figuru. Ipak, fanovi su joj dali 'peticu' za hrabrost što ponosno ističe svoje obline u pripijenoj haljini. 

Pjevačicu smo u nekoliko navrata mogli vidjeti u zlatnom odijelu, a ovoga puta se odlučila za nešto laganiju varijantu i odjenula usku bijelu haljinu na jedno rame.

Nina redovito objavljuje na društvenim mrežama pa je nedavno podijelila fotografiju iz Zadra kojom je najavila nove nastupe.

Da je bijela uska haljina u modi, pokazala je pjevačica još u šestom mjesecu ove godine kada je na koncertu upravo takvu haljinu. Tada ju je obogatila širokim dijamantnim blještavim remenom i crvenim cipelama.

Sličnu verziju je odjenula i Maja Šuput (38) koja je haljinu nosila bez ikakvih dodataka u kombinaciji sa salonkama Christiana Louboutina.

VIDI OVO: Polu pornići: Filmovi s najviše golotinje.

VIDI OVO: 10 najbizarnijih činjenica o seksu ikad.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • Yin Yang 23.08.2018.

    Bezveze mi je ona!

  • mala vatra 23.08.2018.

    Nina se nikad nije znala dobro obući,pa zašto si ne uzme stilista nije mi jasno..

  • plik 20.08.2018.

    dobro je da ste stavili zadnju sliku na kojoj je agzemplar ljepote ovih prostora.. a stvarno... :))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare