To je to što me zanima!

'Podržavamo stajalište Crkve, apstinirajte od seksa do braka'

Mrle iz grupe Let 3 poručuje da svi budu pametni i koriste kondome jer nas užitak može stajati života. Let 3, TBF i brojni drugi svirat će na 'Pozitivnom koncertu'
Vidi originalni članak

U povodu svjetskog dana borbe protiv AIDS-a Hrvatska udruga za borbu protiv HIV-a i virusnog hepatitisa (HUHIV) i Pliva mladima će u nedjelju darovati 'Pozitivan koncert powered by Pliva' u dvorani Dražena Petrovića u Zagrebu. Svirat će Let 3, Lollobrigida, TBF, KinoKlub, Laibach i Hugh Cornwell. 

- Malo užitka i provoda sve nas može stajati života. Mi podupiremo stajalište Crkve i zalažemo se za apstinenciju od seksa prije braka. Budite pametni i koristite kondome - rekao je Damir Martinović Mrle iz grupe Let 3 na tiskovnoj konferenciji na zagrebačkom Cvjetnom trgu.

Prema ststističkim podacima HZJZ u Hrvatskoj su od početka epidemije 1985. otkrili 846 slučajeva HIV-a. Od AIDS-a ih je oboljelo 319, a umrlo 158. Godišnje se broj zaraženih povećava za 10 posto. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • njonjo 02.12.2010.

    try before u buy

  • istina52 01.12.2010.

    ..... apstinencija je poželjna iz mnogo razloga, a najviše zdravstvenih pogotovo za mlade djevojke, a ne seks već početkom srednje škole, pa zatim studija, pa tabletice, pa bez kondoma ii puna ih je ginekologija zbog sve lošijih papa testova, pa čak sam čula da je jedna mlada studentica ostala bez maternice i jajnika sa 23.g., i tješila se da nije sve u djeci!!!!!!

  • maherboy 01.12.2010.

    Nikakva apstinencija!!! Znanstveno je dokazano da redovan sex produljuje život dobrih 7 godina. Meni se živi još 7 godina dulje...ne znam za druge :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare