To je to što me zanima!

Poduzetnica S. Mehun nije čula za prometna pravila

Hummer parkira gdje god stigne. Snježana se brani kako je uvijek “uhvate” kad nešto hitno obavlja. Ovaj put se parkirala točno ispred hotela
Vidi originalni članak

Žurim da djetetu skuham ručak i odvedem ga u školu, a netko mi odmah ide slikati auto koji je kao nepropisno parkiran. Pa, mislim, stvarno. Da se stanem ispred svoje kuće isto bi me tako uslikali i rekli da kršim zakon, uzrujano nam je komentirala svoje stalne prometne prekršaje Snježana Mehun.
Njezin blještavožuti Hummer u ponedjeljak je bio parkiran na nogostupu ispred hotela Esplanade. Poduzetnica kaže kako ga nije ona parkirala nego osoblje hotela.
- Žurila sam na sastanak s direktorom i ključeve auta predala na recepciju. Ne mogu više nigdje stati ni na minutu, a da mi ne dođe pauk ili mi ne ogrebu auto - govori prijateljica Vlatke Pokos.
Njezin Hummer nedavno je na 15-ak minuta zakrčio promet u Vlaškoj ulici jer se parkirala nasred ceste.
- Nepropisno parkiram jer sam zla. Nema drugog razloga - dodala je zagrebačka poduzetnica Snježana Mehun.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • castel3 04.02.2008.

    baš jučer oko 2oh sam joj vidio auto kod Sheratona, naravno da je stala na mjesto gdje je zabranjeno parkiranje , tamo kod taxista ..Znaš Snježana, inače poznam tebe ali i seku joooš bolje AnaMariju , reci joj E ju pozdravio a tebi info.. hotel ima i garažu ali j....ga onda nebi nitko vidio tvog žuću ispred Sheratona

  • murici 01.02.2008.

    a je je mehunka prava m...unka - da vidi drvo gore bi ga parkala! Očito se u Zagrebu sirotica ne snalazi..

  • user_2858 31.01.2008.

    Svjedno bi je kresnio

Komentiraj...
Vidi sve komentare