To je to što me zanima!

Pogledajte animiranog super heroja A. Schwarzeneggera

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Glumcu je guvernerski mandat završio prošle godine i planira se vratiti u Hollywood. Pod nadimkom 'The Governator' pojavit će se u istoimenom animiranom filmu
Vidi originalni članak

Kao nekadašnji guverner Kalifornije Arnold Schwarzenegger (63) nosio je nadimak 'The Governator', a uskoro ćemo ga pod istim imenom vidjeti i u istoimenom animiranom filmu. Glumac je u ponedjeljak boravio u Cannessu gdje je predstavio svoj novi projekt, TV show i strip knjigu koju izrađuje sa Stanom Leejem. Mandat mu je završio 2010. godine, a nedavno je izjavio da se planira vratiti u Hollywood.

- Dolazak u Cannes za mene je poput odlaska kući zato jer sam 1977. godine tu započeo karijeru - rekao je glumac koji je 2006. godine postao guverner Kalifornije.

Crtić neće biti objavljen sve do slijedeće godine, a u stripu fanovi mogu vidjeti crtani lik glumca koji izgleda izrazito mlađe u plavom odijelu superheroja s visokim ovratnikom i proširenim ramenima.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • snjeguzica 05.04.2011.

    pre ali bas pre zakon napokon nesto americko a ne ono di kinez ili japanas mogu jednom cackalicom pobiti cijelu vojsku i arnold se vratia tooooooooo

  • LEGOS 05.04.2011.

    Ajde neka dodatna inspiracija za bend Austrian death machine

Komentiraj...
Vidi sve komentare