To je to što me zanima!

Pogledajte: Enriqueov video s blizancima raznježio je fanove

Bivša tenisačica Kurnjikova voli pokazivati blizancima plesne pokrete, a pjevač Iglesias s njima gleda nogometne utakmice, te uživa u morskim radostima...
Vidi originalni članak

Međunarodni dan nestalih osoba posvećujemo svim nestalima u Domovinskom ratu. Još se traga za 1922 ljudi. Ovo su njihove priče... 

Španjolski glazbenik Enrique Iglesias (43) podijelio je video na kojemu zabavlja osmomjesečne blizance Nicholasa i Lucy koje ima s bivšom tenisačicom Anom Kurnjikovom (37), a osim njih, razveselio je i svoje pratitelje. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Zahtjevna publika za zabaviti - komentirao je uz snimku na kojoj se njegova djeca smiju dok on trči ispred njihovih kolica. 

Slavni par, kako kaže, svakodnevno uživa u čarima roditeljstva. Ana ponekad pokazuje bebama plesne pokrete, a Enrique sa svojom dječicom gleda nogometne utakmice, te uživa u morskim, ljetnim radostima. 

Čini sve što može kako bi se njegova djeca smijala, a redovito objavljuje njihove 'avanture' kako bi svima koji ga prate pokazao to.

Iglesias je s tenisačicom u vezi od 2001., a upoznali su se na snimanju spota za Enriqueovu pjesmu 'Escape'. Postali su roditelji blizanaca 14. prosinca prošle godine, a sretnu vijest su objavili tek mjesec dana kasnije. Mnogi su bili iznenađeni jer nitko nije ni znao da Ana trudna. 

VIDI OVO: Pet najčešćih snova i njihovo značenje.

- Ana je imala slatki trbuščić koji je skoro do poroda uspjela prikriti no nekako se saznalo za trudnoću. Saznao sam tek kada je prošlo pet mjeseci da će dobiti dijete - ispričao je njihov prijatelj.

VIDI OVO! Voli ju i Maja Šuput: Ova frizura trend je jeseni! 

https://nestali.24sata.hr/

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 30.08.2018.

    Bolja je mama 😍

  • sunčanana 30.08.2018.

    Nema ništa slađe od dječjeg smijeha. 💕

  • 30.08.2018.

    Blizanci - to je prava avantura.. :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare