To je to što me zanima!

Pogledajte kako Arnold citira svoje popularne filmske izjave

Schwarzenegger je snimio niz video uradaka u kojima citira svoje najpopularnije filmske izjave. Fanovi su mu sugerirali što žele, a glumac im je ispunjavao želje
Vidi originalni članak

Bivši guverner Kalifornije na neobičan način promovira svoj novi film 'Plan za bijeg'. Arnold Schwarzenegger (66) na zahtjev fanova na internetskoj stranici Reddit snimio se kako izgovara neke od svojih najslavnijih filmskih rečenica.

- Uvijek kad negdje odem, ljudi od mene traže da uzviknem neku od svojih popularnih izjava. Mislio sam da bi bilo zabavno snimiti svoje omiljene izjave. Danas sam na setu pa ću u pauzama tijekom dana objavljivati video uratke. Jedva čekam vrištanjem ludih izjava preplašiti publiku - napisao je glumac, koji je snimio niz video uradaka. 

- Stavi taj kolačić dolje! Sada - bijesno govori Schwarzenegger u jednom od njih, a izjava se odnosi na božićni film 'Jingle All The Way' iz 1996. godine. 

Fanovi su od glumca zatražili i da recitira svoju poznatu izjavu: 'To nije tumor' iz hita 'Kindergarten Cop' iz 1990. godine. U posljednjem videu, Schwarzenegger se zahvalio fanovima poručujući im da će se vratiti jer nije mogao svima ispuniti želje. 

'Terminator' se seksa pet puta dnevno, to mu je kao vježba

Idi na 24sata

Komentari 15

  • feba 23.10.2013.

    Ružnijeg i antipatičnijeg čovjeka od njega nema,bar za mene.

  • zgzoki_1 23.10.2013.

    zakon ! :)

  • janjac 23.10.2013.

    get in tu d čop'r.... (cinicus filozoficus)

Komentiraj...
Vidi sve komentare