To je to što me zanima!

Pogledajte kako danas izgleda djevojčica Cora iz 'Titanica'

Alex se još bavi glumom, a i danas se rado prisjeća dana kada su snimali 'Titanic'. Van seta se često družila s DiCaprijem, a u lijepom sjećanju ostala joj je i Winslet
Vidi originalni članak

Jackova 'najbolja djevojka' danas ima 28 godina i još uvijek se bavi glumom. Alex Ovens-Sarno prisjetila se snimanja 'Titanica' te je ispričala kakav je bio Leonardo DiCaprio (42).

- U Leu je bilo tako mnogo Jacka, definitivno. Bio je jako sladak, malo budalast i potpuno neodoljiv. Uvijek je imao osmijeh na licu, bio je sjajan - rekla je Alex.

Rado se sjeti scene u kojoj ju DiCaprio vrti u krug.

via GIPHY

- Ne znam da li bih to mogla ponoviti, ali kad vas vrti Leonardo, samo se prepustite trenutku - kaže Cora.

Prva scena koju su snimili je ona u kojoj crta s Jackom. Iako su je snimali tri sata, ta scena je izbačena. Leo ju je cijelo vrijeme zabavljao jer je osmogodišnjakinji to bilo jako dugo da sjedi na miru.

- Ako se dobro sjećam, crtali smo svijet i kišu, koja je predstavljala Božje suze - prisjetila se Alex te ispričala kako je neke skice sačuvala, ali ih je netko ukrao. Glumac je bio jako dobar prema njoj i rekla je kako joj je kupovao poklone.

Djeca u školi zavidjela su joj jer je poznavala DiCaprija. Osim njega, sprijateljila se i s Kate Winslet (41).

- Svi smo se družili između scena, a Kate bi prišla i pričala s nama. Sviđala joj se kosa moje sestre i stalno se igrala s njom - rekla je Alex.

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 66

  • 13.01.2017.

    Ona je na kraju filma isto umrla .

  • MAJA-MAGDALENA 13.01.2017.

    Nije lijepa.

  • 13.01.2017.

    ko neki jbni domorodac sa tom stangom u nosu! vol!

Komentiraj...
Vidi sve komentare