To je to što me zanima!

Pogledajte kako izgleda majka Doris Pinčić: Mnogi tvrde da je ljepotu naslijedila baš od nje

HRT-ova voditeljica Doris Pinčić Guberović udala se u studenom 2022. za Davora Guberovića s kojim je u rujnu 2023. dobila curicu po imenu Divna
Vidi originalni članak

Omiljena HRT-ova voditeljica Doris Pinčić Guberović (35) slovi kao jedno od najljepših lica s javne scene, a mnogi smatraju kako je ljepotu naslijedila upravo od svoje majke.

ORIGINALNO IME Evo kako su Doris Pinčić i Davor Guberović nazvali svoju kćer

U objavi na Instagramu iz 2022. voditeljica je podijelila fotografiju sa svojim roditeljima, ocem Marijom i majkom Violetom, povodom stjecanja druge fakultetske diplome.

- Tek kad i sami postanemo roditelji možemo razumjeti što su sve oni za nas radili. Lijepo ih je zauzvrat učiniti ponosnima - napisala je Doris koja je te godine diplomirala na Visokoj školi za komunikacijski menadžment, gdje je pohađala studij upravljanja odnosa s javnošću. Prvu diplomu stekla je Umjetničkoj akademiji u Osijeku.

POŽALILA SE Doris Pinčić na meti prevare: 'Svi shvaćamo da je ovo laž?'

Voditeljica je jednom prilikom ispričala koliko se njezin otac namučio da djeci omogući odlazak na fakultet.

Radio je kao domar na Sveučilištu u Zadru, a kada je ona otišla studirati u Osijek, trebalo je platiti studij, smještaj i život u drugom gradu pa je on dodatno zarađivao kao ribar.

ZAŽELJELI SE VODITELJICE Doris Pinčić objavila novu fotku: 'Baš nam nedostaješ na malim ekranima. Blistaš kao i uvijek'

- Stvarno je radio dan i noć kako bi mi omogućio odlazak na fakultet, tako da se može reći da su mi hobotnice platile školovanje - rekla je prethodno.

Obiteljski brod s kojim je njezin otac ribario nosi ime po njegovoj supruzi Violeti, od koje je, kako mnogi smatraju, Doris naslijedila ljepotu.

Violeta je dugo godina bila zaposlena na Sveučilištu u Zadru na obračunu plaća, kako piše na stranicama fakulteta.

Osim Doris, Mario i Violeta imaju još dvoje djece; kći Kristinu i sina Stipu, koji žive privatnim životom u Zadru.

Doris, koja se u studenom 2022. udala za Davora Guberovića, u rujnu prošle godine je dobila djevojčicu. Iz braka sa glazbenikom Borisom Rogoznicom ima kćer i sina. 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • lily A 12.01.2024.

    Nikad nije bila lijepa sorry 😩

  • roko1980 12.01.2024.

    Gospodo napišite bar jednom nešto o ženi kojoj je Doris ukrala muža, iste godine se je ona službeno rastavila od prvog muža kao i on od prve žene, malo o romansi dedice i Doris još za vrijeme kada nisu bili rastavljeni

  • Lola Slavonska 12.01.2024.

    Jeli to ona kad bi netko otvorio paštetu ona bi iskočila iz nje 🚮

Komentiraj...
Vidi sve komentare