To je to što me zanima!

Poslušajte kako je BB Nemeš obradio singl 'Apsolutno tvoj'

Nikola Nemešević Nemeš, bivši stanar Big Brother kuće, u suradnji s Ivanom Schwartzom obradio je pjesmu 'Apsolutno tvoj' iz 1979. godine grupe 'Mirzino jato'
Vidi originalni članak

Prije ulaska u Big Brother kuću, Nikola Nemešević Nemeš (22) nije krio da voli pjevati i da bi jednog dana htio postati operni pjevač. Student, koji je ulazak u show opravdao željom da jednog dana ostvari san o glazbenoj karijeri, dosad je snimio samo jednu pjesmu, romantičnu baladu 'Znam taj smešak'. 

Svirao je u nekoliko bendova poput grupe 'Tregeri' s jazz popom te žešćim rockom u grupi 'Bad Choice'.

U ponedjeljak je na YouTubeu osvanula njegova obrada pjesme 'Apsolutno tvoj' iz 1979. grupe 'Mirzino jato' s albuma 'Šećer i med'. Tekst za pjesmu koja je nekada bila veliki hit napisao je Sead Lipovača iz Divljih jagoda.

Bivši stanar Big Brother kuće u suradnji s Ivanom Schwartzom obradio je pjesmu grupe osnovane 1970-ih godina koja je bila sarajevska kopija njemačke grupe 'Boney M'. Nakon albuma 'Šećer i med' grupa je 1983. godine objavila album 'Najslađi rode'. 

Bili su aktivni nekoliko godina diljem Jugoslavije nakon čega su se raspali.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • marti25 11.01.2012.

    Bez veze je otpjevao pjesmu.

  • šljivovica 11.01.2012.

    eo baš sam htjela komentirat ali........šta reč, koju posluhu porati :(

  • suncokret9 11.01.2012.

    a jooooooooooooooooooj koji promašaj!!!a da! on i onak ne može otpjevat cijelu pjesmu od početka do kraja,pa je ovo za njega uspjeh! hihihi

Komentiraj...
Vidi sve komentare