To je to što me zanima!

Pogledajte kako je diva Adele izgledala na svojoj prvoj dodjeli Brit Awards prije 14 godina

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Prvi puta se na toj dodjeli pojavila kada je imala samo 19 godina. Tada je odjenula crnu tuniku i vestu preko crnih traperica, a pokušavala je prikriti višak kilograma. Danas je takve brige više ne more
Vidi originalni članak

Adele (33) je na dodjelama glazbenih nagrada ''Brit Awards'' u utorak pobijedila u čak tri kategorije, a mnogi su i pohvalili njen izgled u crnoj Armani haljini, što se prije 14 godina sigurno ne bi dogodilo jer je pjevačica tada izgledala potpuno drugačije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prvi puta se na toj dodjeli pojavila kada je imala samo 19 godina. Tada je obukla crnu tuniku i vestu preko crnih traperica jer je pokušavala prikriti višak kilograma zbog kojih su ju mnogi prozivali. - Zdravo. Lijepo je biti ovdje. Ovo traje otprilike tri mjeseca. Neću puno govoriti jer mislim da su govori dosadni, no htjela bih zahvaliti nekim ljudima. Uh, srce mi sad zbilja lupa - rekla je Adele u svom pobjedničkom govoru 2008. Tada je osvojila nagradu BBC Sound, i BRITs Critics' Choice, a objavila je i svoj prvi album koji se vrlo brzo popeo na vrh liste najprodavanijih albuma.

NA DODJELI BRIT AWARDS Adele se zaručila? Na crvenom tepihu privukla pažnju velikim dijamantnim prstenom na ruci

Adele je od tada bila nominirana za čak 19 nagrada od kojih je osvojila 12, ali zadnjih nekoliko godina njenu karijeru obilježila je i njena transformacija od punije djevojke u ženu kojoj mnogi zavide na liniji. Prisjetimo se, osim što je smršavila, stručnjaci tvrde da je bila na estetskim operacijama, ali je zadržala volumen u obrazima i vilica joj je definirana, po čemu su zaključili da je Adele možda ubrizgavala filere u lice kako joj lice ne bi bilo ispijeno. Nije isključena ni opcija da je Adele išla na zatezanje kože, budući da je puno smršavila. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Dagi 66 09.02.2022.

    bolje je izgledala prije 14 god

  • nap 09.02.2022.

    Promijenila se

  • Tko laže taj i krade 09.02.2022.

    Meni je ama baš ono sve 5 kod Adele i šteta što ne održi koncert u Zagrebu !

Komentiraj...
Vidi sve komentare