To je to što me zanima!

Pogledajte kako je Nina izvela 'Nebo' na prvoj probi u Bakuu

Pjevačica se na probi pojavila u crnoj haljini dizajnerice Ksenije Vrbanić u kojoj će nastupiti na natjecanju. Nastupila je uz tri ženska prateća vokala i dva plesača
Vidi originalni članak

Pjevačica je u srijedu ujutro na probi u Bakuu po prvi put uživo otpjevala pjesmu 'Nebo' s kojom predstavlja Hrvatsku na Eurosongu. Uz Ninu Badrić nastupila su i tri ženska prateća vokala te dva plesača. Pjevačica se na probi pojavila u crnoj haljini dizajnerice Ksenije Vrbanić u kojoj će nastupiti na natjecanju.

Na kraju pjesme plesači su podigli veliku plahtu iza Nine i vokala dok su se u pozadini mogli vidjeti oblaci slični onima iz spota pjesme.

Nekoliko sati prije puta u Azerbejdžan Nina se rasplakala u 'Glazbenom showu' Dalibora Petka na Narodnom radiju. Dirnule su je poruke prijatelja i obitelji koji su se javili u emisiju.

- Znam da nakon Eurosonga više ništa neće biti isto. Mislila sam da me u ovom poslu nakon dvadeset godina više ništa ne može iznenaditi, ali ipak je moguće, neću reći pozitivno ili negativno. Znam samo da sam sve što sam naučila u proteklih 20 godina karijere iskoristila za ove tri minute - rekla je Nina koja će se na drugoj polufinalnoj večeri predstaviti 24. svibnja.

Idi na 24sata

Komentari 82

  • RozaCeta-kolloch 26.05.2012.

    dragi ljudi pa ovo je opca katastrofa ovo mi je daleko od profesionalnog pjevanja ovo je zalosno pa mi imamo dosta dobre pjevace ali uvijek neku krivu pjesmu a o koreografiji i da ne pricam ona dva djipaju ko dva konja nema nista s nicime veze a odpjevala je jako lose zali boze zalosno sto mi saljemo na eurosong uzasssss!!!!!!

  • AnA_335 17.05.2012.

    koja podrška...piiih! bravo nina, samo hrabro, pa kako bude... razvuci osmijeh, i briga te!!! ajmo pametnjakovići, smislite čarobnu formulu i pobijedite vi na eurosongu! nikad nije dobro...najlakše kritizirati-žalosti!

  • Capafiori 17.05.2012.

    Niti je pjesma, niti Nina, a niti haljina nešto što bi moglo biti upamćeno. Svejedno, sretno Nina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare