To je to što me zanima!

Pogledajte kako je Shakira izgledala i zvučala s 13 godina

Danas je prepoznatljiva po plavoj kosi i kovrčama, a kao djevojčica bila je crnka. Njezin prvi album na kojem je bilo devet pjesama prodan je u 1200 primjeraka
Vidi originalni članak

U videu koji se nedavno pojavio na internetu pjevačica pjeva pjesmu 'Magic' sa svog prvog albuma. U vrijeme kad je video snimljen imala je 13 godina i crnu kovrčavu kosu. Shakira (35) se za snimanje uredila teškom šminkom, a od nakita se odlučila za glomazne naušnice. Tom prilikom pozvala je sve da poslušaju njezin album objavljen 1991. godine na kojem je bilo devet pjesama. 

Album je prodan u samo 1200 primjeraka pa čak ni nije dio njezine službene diskografije. Album 'Pies Descalzos' objavljen 1996. godine i prodan je u 5 milijuna kopija diljem svijeta, a najbolju prodaju zabilježio je njezin treći album 'Laundry Service'. Shakira je do sada izdala sedam albuma. U posljednje vrijeme osim glazbom i izgledom, medije zaokupljaju i glasine o Shakirinoj trudnoći sa španjolskim nogometašem Gerardom Piqueom (25). 

Idi na 24sata

Komentari 46

  • ZMIJA1 23.06.2012.

    niš posebno

  • senosss 22.06.2012.

    hahahaha kakva ljubomora... što vaše dijete danas zna s 13 godina? -di kupit cigarete.

  • gkzone 22.06.2012.

    lijepa djevojčica i zgodna žena, iaoko se slažem da se trebala držati svog prirodnog izgleda a ni tako svijetlo bojiti kosu. no to je njena osobna stvar.

Komentiraj...
Vidi sve komentare