To je to što me zanima!

Pogledajte kako se Jacques Houdek promijenio u 15 godina!

Pojavile su se stare fotografije 2006. godine iz emisije 'Sanja'. Tada je Houdek još bio na početku svoje karijere, pogledajte kako je izgledao
Vidi originalni članak

Krenule su kružiti stare fotografije iz emisije 'Sanja', pjevačice i voditeljice Sanje Doležal (58). Među njima su i fotografije pjevača Jacquesa Houdeka (40).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Houdek je tada, 2006. godine, bio relativno nov na glazbenoj sceni, kao pjevač radio je tek pet godina. Njegov razgovor u emisiji doticao se odnos zvijezda i 'žute štampe'.

Iste godine izašao je njegov hit 'Zauvijek tvoj', pjesma koja je još uvijek jedna od njegovih najpopularnijih ikada.

U zadnjih 15 godina njegov stil uvelike se promijenio. Ispod crne košulje kratkih rukava nosio je bijelu majicu dugih rukava, a uz to je odjenuo zelene maskirne hlače i crvene tenisice.

Sada se Jacquesa može vidjeti, posebno u intervjuima i na nastupima, u primarno crnim bojama. A umjesto crvenih tenisica nosi crne cipele.

Može se primijetiti da je promijenio i frizuru. Godine 2006. nosio je tzv. "beckhamicu", a sada se vidi da nosi nešto tipičniju frizuru u kombinaciji s punijom bradom.

POGLEDAJTE VIDEO Nitko nije prepoznao Micka Jaggera: Pjevač Rolling Stonesa popio pivo kao totalni anonimac

Za Jacquesa je 2006. bila puna događanja i na privatnom planu. Te godine vjenčali su se on i njegova današnja supruga Brigita te dobili svoje prvo dijete Sofiju.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • cedevitammm 03.10.2021.

    Na zadnjoj slici me asocira na Barry White u svjetloputoj varijanti.

  • kaznionica 5+ 03.10.2021.

    Promjenilo ga par tona pojedenih pizza.

  • 03.10.2021.

    Izgleda mi k'o operni divac.

Komentiraj...
Vidi sve komentare