To je to što me zanima!

Pogledajte kako vježba: Lopez ima impresivne trbušne mišiće

Trenerica poznatih, Tracy Anderson, na svom profilu na Instagramu objavila je video u kojem vidimo nju i Jennifer Lopez kako vježbaju s utezima u teretani
Vidi originalni članak

Iako ima 45 godina, Jennifer Lopez i dalje ima tijelo na kojem bi joj pozavidjele i djevojke s 20 godina. No takav izgled ne dolazi 'besplatno' i svestrana umjetnica liniju odžava napornim vježbanjem u teretani.

Kako bi sada i iz prve ruke vidjeli kako to izgleda dok se Jennifer 'kleše' trenerica poznatih, Tracy Anderson (39), na svom profilu na Instagramu objavila je video u kojem vidimo nju i J. Lo kako vježbaju s utezima.

Jennifer je na trening došla u tajicama i malenom topu pa u videu vidimo i njezine impresivne trbušne mišiće. Osim što su pokazale kako vježbaju, Lopez i Tracy su u videu napravile i malu reklamu za novu knjigu glumice Lene Dunham 'Not That Kind Of Girl'.

Idi na 24sata

Komentari 150

  • dubravko77 14.10.2014.

    zgodna zena ne bi joj oprostio da imam priliku_nikad

  • wild bill 13.10.2014.

    a što je bilo s licem ovoj što ju trenira, izgleda kao ja kada dva dana zaredom pijem, ko da je s pčelama spavala.

  • taft 12.10.2014.

    Pa kaj je tu sad toliko čudno?Koliko ima žena i starijih od nje koje izgledaju kao dvadesetogodišnjakinje i to bez vježbanja.Meni je 48 i imam utegnuto tijelo kao ona..jos i bolje...i nikad nisam vježbala nego samo puno radila...i više bila gladna nego sita!

Komentiraj...
Vidi sve komentare