To je to što me zanima!

Pogledajte kakvu liniju ima, a uopće ne brine o kalorijama

Kim Kardashian ima liniju na kojoj joj zavide mnoge žene u svijetu, a muškarci uzdišu od pogleda na njene obline. Ona tvrdi da se ne zamara nikakvim dijetama
Vidi originalni članak

Bez filtera i bez photoshopa, napisala je Kim Kardashian (31) uz svoje fotografije u bikiniju koje je objavila na Twitteru. Pokazala je svoju zamamnu figuru i to samo nekoliko tjedana nakon što je doživjela kritike zbog svoje kilaže. Fanovi su je, naime, optužili da se opustila te da je dopustila da joj stražnjica previše naraste. 

Ona je početkom tjedna objavila svojim pratiteljima na Twitteru da se vratila vježbanju i čini se da rezultati nisu izostali. Kim je također bila zadovoljna kako se 'istesala' pa se svojom linijom pohvalila na društvenoj mreži.

Nedavno je pak u jednom intervjuu rekla kako ne pazi na kalorije te je priznala da u restoranima jede ono što joj se jede, a ne ono što bi trebala jesti.

- Prije sam jela jako puno brze hrane, ali sada postoje mnogi lanci brze prehrane koji nude i zdrave obroke, tako da sad više nitko nema ispriku da loše jede baš cijelo vrijeme. Ipak, kada izađem na večeru u restoran, uvijek jedem baš ono što mi se u tom trenutku jede. Nema smisla život potratiti na brigu o kalorijama - rekla je.

Idi na 24sata

Komentari 137

  • NinaBonita007 05.08.2012.

    što se izgleda tiče ova je žena prelijepa. ne samo tijelo nego i duguljasto lice i velike krupne oči.

  • alladin_1 04.08.2012.

    zašto danas cure više nemaju ovakve bokove i struk ??? gdje se to izgubilo?? sve su cicate a dole ravne ko muškarci. a ako i imaju bokove to je onda u kooprodukciji sa debelim salastim trbuhom. zašto više nam ovakvih bokova i uskog struka ???

  • snork 04.08.2012.

    ova mi je jedna od ružnijih guzičetina. izgleda kao da nosi pampers pelene xxxxxL.

Komentiraj...
Vidi sve komentare