To je to što me zanima!

Pogledajte kuću koju Angie i Brad prodaju za 75 milijuna kn

Glumački par, koji posjeduje nekretnine u Los Angelesu, New Orleansu, Francuskoj i Italiji, prodaje imanje u Malibuu s pogledom na Tihi ocean i privatnom plažom
Vidi originalni članak

Nakon što su za 13 milijuna i 750 tisuća dolara (75 milijuna kuna) odlučili prodati imanje s pogledom na Tihi ocean, obožavatelji Brada Pitta (47) i Angeline Jolie (36) imaju priliku vidjeti kako izgleda unutrašnjost njihove kuće u Malibuu. Osim te kuće, čija je unutrašnjost uređena u minimalističkom stilu, par posjeduje i nekretnine u Los Angelesu, New Orleansu, Francuskoj i Italiji. Na imanju se nalaze dvije kuće, bazen, tensko igralište i prostrani vrt, a budući vlasnici na raspolaganju će imati i privatnu plažu. Glavna kuća ima četiri spavaće sobe i pet kupaonica, modernu kuhinju sa skupocijenim aparatima, podove od bambusa, tri kamina i protuprovalni sistem. Nekoliko posljednjih godina kuću je renovirao dizajner Cristhopher R. Sorensen.

Par je nedavno prema Forbesovoj listi zauzeo treće mjesto na listi parova koji najviše zarađuju u Hollywoodu, zajedno su zaradili 50 milijuna dolara (272 milijuna kuna) prošle godine, od toga ona 30, a Brad 20 milijuna dolara zahvaljujući svojoj produkcijskoj kući Plan B i filmskim ulogama. Na prvom mjestu ljestvice su Gisele Bunchen i njezin suprug Tom Brady s 76 milijuna dolara (413 milijuna kuna) dok su na drugom mjestu Beyonce i njezin suprug Jay-Z koji su zaradili 72 milijuna dolara (391 milijun kuna).

Idi na 24sata

Komentari 13

  • sicily 15.10.2011.

    ma dajte pa moja kucica za goste je veca i ljepša..pih..nes ti

  • targus 14.10.2011.

    Bezveze! skup namještaj, bezukusno posložen, .....na pogled nemam pritužbi...

  • user_120602 14.10.2011.

    da mi je znati koliko vremena provode u toj kućici..

Komentiraj...
Vidi sve komentare