To je to što me zanima!

Pogledajte najgledanije videe Robina Williamsa s YouTubea

Povodom jučerašnje prve godišnjice smrti glumca i komičara, mnogi se prisjećaju njegove genijalnost pregledavanjem njegovih snimki na Youtubeu
Vidi originalni članak

Osim što je bio izvrstan glumac, Robin Williams je bio i nadereni stand-up komičar. Najgledaniji su klipovi njegove stand-up turneje 'Weapons of Self-Destruction'.

Williamsu su odlično ležala oponašanja svega i svačega, a 'naglaske' je skidao kao od šale. Klip s njegovog stand-up nastupa u kojem oponaša Škote jedan je od nagledanijih videa s Robinom.

Iako je bio liječeni alkoholičar, Williams se često šalio na račun 'pijanica' i alkohola.

Robin je oduševio i nastupom nakon što je Obama prvi put izabran za predsjednika SAD-a.

Na stand-up nastupima nije 'štedio' niti jednu naciju, a najpopularniji je dio nastupa u kojem ismijava Francuze.

Glumac je bio poseban gost u talent showu 'American Idol', gdje je došao kao 'ruski idol', Bob.

Još jedan klip koji je među najgledanijima je o alkoholičarima, a u njemu Robin dočarava kako se ponašaju jako pijani ljudi, a ismijava se i iz liječenih alkoholičara o kojima priča u prvom licu množine.

Williamsov idol i razlog zbog kojeg je postao komičar, Jonathan Winters , bio je, uz Robina, gost u showu Johnnyja Carsona, a njih dvoje su dali intervju za pamćenje.

William je držao govor u čast Roberta De Nira kojeg je američki filmski institut nagradio za životno djelo. Osim De Nira, na 'tapeti' se našao i Martin Scorsese.

Osim alkohola, čest subjekt Robinovih šala bila je i droga. Williams se borio s ovisnosti o kokainu, a u ovom djelu stand-upa prepričava kako je to biti nadrogiran kokainom i zašto je to 'super' droga.


Idi na 24sata

Komentari 4

  • Moria 14.08.2015.

    Legenda nikad ne umire

  • LagunaBlue 12.08.2015.

    genij

  • radamelfalkao 12.08.2015.

    Dobar glumac , trebao bi kroz nekoliko dana izaći njegov novi film "Serijski samoubojica".

Komentiraj...
Vidi sve komentare