To je to što me zanima!

Pogledajte nastup iz 'Tvoje lice zvuči poznato' koji je skupio najviše pregleda na YouTubeu

Pobjedu je u prvoj epizodi odnijela Antonija Dora Pleško, koja se 'pretvorila' u mladog Mišu Kovača i otpjevala pjesmu 'Drugi joj raspliće kosu'
Vidi originalni članak

U nedjelju je počela nova sezona showa 'Tvoje lice zvuči poznato'. Pobjedu je u prvoj epizodi odnijela Antonija Dora Pleško, koja se 'pretvorila' u mladog Mišu Kovača i otpjevala pjesmu 'Drugi joj raspliće kosu'. Međutim, jedan je nastup posebno oduševio gledatelje showa. Riječ je o nastupu Tomislava Marića, poznatijeg kao ToMa, koji je utjelovio Tomu Zdravkovića.

POGLEDAJTE VIDEO:

Otpjevao je pjesmu 'Za Ljiljanu' i za izvedbu dobio pozitivne komentare žirija. 

- Bio si fenomenalan, jako dobro pjevaš, s emocijom, tako da bi ti bio odličan Toma kad bi se sad snimao novi film - rekao mu je Enis Bešlagić. Njegov je nastup ubrzo postao najgledaniji na YouTubeu od svih nastupa u prvoj epizodi te trenutačno ima gotovo 14.000 pregleda. Brojni su komentirali kako je upravo njegov nastup bio najbolji te da je trebao pobijediti.

'Najbolji nastup, odličan glas', 'Najbolji nastup po meni', 'Trebao je pobijediti', 'Briljantan nastup', samo su neki od komentara na YouTubeu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Zlatna Vuga 04.03.2024.

    Meni je Mišo Kovač bio bolji.

  • sunčana20 04.03.2024.

    neznam koje ovaj šta je bija Toma ali moram priznat jako dobro

  • Unyuns6190_5 04.03.2024.

    Show za nize razrede OŠ

Komentiraj...
Vidi sve komentare